O hiç yoktan samuray falan. Charlos elinin tersiyle bir çarpsan hastanelik olacak herif.Kinemon kaido'nun fatih hakili saldırısına dayanmıştı. Kimse onu geçemez
O hiç yoktan samuray falan. Charlos elinin tersiyle bir çarpsan hastanelik olacak herif.Kinemon kaido'nun fatih hakili saldırısına dayanmıştı. Kimse onu geçemez
Ben ya Imu’nun olduğu çiçekli oda ya da şu dev hasır şapkanın olduğu donmuş mezar odası olduğunu düşünüyorum.Adam yine geldi gizem soktu ortaya spoilerda yoktu ama "the legendary phantom room" diye bir şey çıkardı. Orası neresi daha önce gördük mü
20. kılıçta Mihawk'ın kılıcı Yoruİmu, Mihawk'ın annesi. Shanks'a tanınan toleransın kaynağı da Marijois bahçelerinde bu ikilinin beraber erik çalarken yakalanacak kadar samimi oluşları. Bütün sır bu bölümde çözüldü. Kobra'nın bahsettiği kız da Mihawk'ın karısı. Gelin kaynana dırdırından bıkan Mihawk annesini terk edip kendi şatosuna yerleşmiş. Adam ne kadar daraldıysa 1000 bölümdür huzur istiyorum deyip duruyor.
Çiçekli odanın adı belliydi diye hatırlıyorum.Ben ya Imu’nun olduğu çiçekli oda ya da şu dev hasır şapkanın olduğu donmuş mezar odası olduğunu düşünüyorum.
Gariban adama eziyetler çektirip öldürmek üzere olan kutsalı affeden Karasu'ya bakalım bir de.Sai ve Leo şov yapmış. Dolaylı yoldan donanmanın reisi Luffy'ye artı yazar.