Crocodile ülkelerini ele geçirirken Garp ne yapıyordu? Hiç! Vivi'yi koruyabildi mi? Hayır! Haklı adamlar.Araplar Garp’ı sevmiyor sanırım, geç düşecek gibi full özet
Crocodile ülkelerini ele geçirirken Garp ne yapıyordu? Hiç! Vivi'yi koruyabildi mi? Hayır! Haklı adamlar.Araplar Garp’ı sevmiyor sanırım, geç düşecek gibi full özet
Zirve WB desen o bile çok mümkün değil ya hadi neyse...MF WB > Luffy
Gerçi Garp, Croco ID de yan gelip yatıyorken Ace in idam yargısı almasına da ses çıkarmamıştı. Napsın hükümetin sözünün üstüne söz söyleyemiyor çok da üstüne gitmeye gerek yok.Crocodile ülkelerini ele geçirirken Garp ne yapıyordu? Hiç! Vivi'yi koruyabildi mi? Hayır! Haklı adamlar.
Croco > Garp olduğu için Garp bir şey yapamadı.Crocodile ülkelerini ele geçirirken Garp ne yapıyordu? Hiç! Vivi'yi koruyabildi mi? Hayır! Haklı adamlar.
Meyve alma işi bitti bence artık. Tayfada artık herkes'de meyve var. Kendisinde 2 tane var. Bence o konu artık kapandı.Tamam da neden salsın ki Law’ı? Meyvesini almak varken eninde sonunda tekrar karşısına çıkacağı güçlü bir rakibi salmanın hiçbir mantığı yok.
Ben bile bu kadar ağır bir laf edemezdim. (Croco için )Croco > Garp olduğu için Garp bir şey yapamadı.
Sus. Garp gömüyom.Ben bile bu kadar ağır bir laf edemezdim. (Croco için )
Üç gündür Law'ın tayfasındaki pijamalılara ne olduğunu öğrenmeyi bekliyorduk elim ayağım titremeye başladı bile acaba ne olacak çok heyecanlıTayfanın kalanına ne olduğunu da öğrenecekmişiz. Güzel güzel. Sahur yapıyorken bari ezana kadar düşsün uyumadan bir görelim.