Manga panellerine inanmayan adam sahte spoilerlara inanıyor.Bu sefer sen lalo’landın @Whitebear D
Manga panellerine inanmayan adam sahte spoilerlara inanıyor.Bu sefer sen lalo’landın @Whitebear D
@sensey Oda'dan daha güvenilir birisi çünkü.Manga panellerine inanmayan adam sahte spoilerlara inanıyor.
Kizaru = Marco yazan paneli okurkenManga panellerine inanmayan adam sahte spoilerlara inanıyor.
Valla ben daha tutarlıyım Oda'dan. En azından yıllardan beri aynı çizgideyim.@sensey Oda'dan daha güvenilir birisi çünkü.
Gerçeği paylaşıldı dostum sahtesinin gelmesini bekliyoruzTam spoilerın bu akşam gelmesi gerekmiyor muydu?
- In the final page narrator confirms that Marco = Kizaru
İçinde Kizaru geçen spoilerlara inanmazlar benden dolayı. Wano'dan beri onlarcasını yazdım çünkü.- In the final page narrator confirms that Marco = Kizaru
Bir sızıntı daha gelmiş usta @Montana. @Dattebayo..! ve @Sodex görmesin.
İngilizce ve farklı puntoyla yazılan her şeye inanıyor bu ekipİçinde Kizaru geçen spoilerlara inanmazlar benden dolayı. Wano'dan beri onlarcasını yazdım çünkü.
Marco'nun özel bir sağ kol olduğu zaten belliydi. Kizaru'yla acımadı ki acımadı ki oynuyorlardı MF'de- In the final page narrator confirms that Marco = Kizaru
Bir sızıntı daha gelmiş usta @Montana. @Dattebayo..! ve @Sodex görmesin.