Manga panellerine inanmayan adam sahte spoilerlara inanıyor.Bu sefer sen lalo’landın @Whitebear D
Manga panellerine inanmayan adam sahte spoilerlara inanıyor.Bu sefer sen lalo’landın @Whitebear D
@sensey Oda'dan daha güvenilir birisi çünkü.Manga panellerine inanmayan adam sahte spoilerlara inanıyor.
Kizaru = Marco yazan paneli okurkenManga panellerine inanmayan adam sahte spoilerlara inanıyor.
Valla ben daha tutarlıyım Oda'dan. En azından yıllardan beri aynı çizgideyim.@sensey Oda'dan daha güvenilir birisi çünkü.
Gerçeği paylaşıldı dostum sahtesinin gelmesini bekliyoruzTam spoilerın bu akşam gelmesi gerekmiyor muydu?
- In the final page narrator confirms that Marco = Kizaru
İçinde Kizaru geçen spoilerlara inanmazlar benden dolayı. Wano'dan beri onlarcasını yazdım çünkü.- In the final page narrator confirms that Marco = Kizaru
Bir sızıntı daha gelmiş usta @Montana. @Dattebayo..! ve @Sodex görmesin.
İngilizce ve farklı puntoyla yazılan her şeye inanıyor bu ekipİçinde Kizaru geçen spoilerlara inanmazlar benden dolayı. Wano'dan beri onlarcasını yazdım çünkü.![]()
Marco'nun özel bir sağ kol olduğu zaten belliydi. Kizaru'yla acımadı ki acımadı ki oynuyorlardı MF'de- In the final page narrator confirms that Marco = Kizaru
Bir sızıntı daha gelmiş usta @Montana. @Dattebayo..! ve @Sodex görmesin.