Uyumadan önce gelsin ki yorum atar kaçarım sabah ki etiketlere artık ne zaman girersem ön gösterim olsun. :dd.dÜç gündür Law'ın tayfasındaki pijamalılara ne olduğunu öğrenmeyi bekliyorduk elim ayağım titremeye başladı bile acaba ne olacak çok heyecanlı
Doğru mudur bilmiyorum ama Bepo, yüzerek Law'ı da almış öyle kaçmışlar Kazanan adasından. Ölmüşlerse daha çok Law için üzülürüm. Adamın ailesi olarak gördüğü tayfa idi. Özellikle Bepo Shachi Penguin. Çocukluktan beri hep beraberlerdi.Tayfa ölüp Bepo ve Law mı sağ kaldı acaba
@Dattebayo..! iki dakka önce “ölsünler zehahahaha Law’a motivasyon” demiyor muydu?Ölüm dendi hüzün çöktü gece gece. Hele ki tayfa Law için kendini feda ederken ölmüş olursa bu bölüm ağlarım. Sevdiğini korumak çok kıymetli benim için.
Law'a banko motivasyon olur da bu benim duygusallığımı engellemez ki.@Dattebayo..! iki dakka önce “ölsünler zehahahaha Law’a motivasyon” demiyor muydu?
Seninde dediğin gibi dragonub mihavkin vs ne derece güclü olduğunu bilmiyoruz. Usopp coby gibi ağlak karakrerlerin güclendiğini öğrenmektense bunların gücunü öğrenmek istiyorum. Çünkü usopun gücünü öğrensek yeni bir sapanla çıkacağını tahmin edebiliyorum yada coby zaten güçlendiğini düsündüğünde luffy den tek yedi bunu biliyorum bana 20 yılı aşmış seride hala güçlenen karakter göstermesini istemiyorum seri başlarında gosterdiği ama hala haklarında hiç birsey bilmediğimiz karakterleri tanıtmasını istiyorum ki bence makul bir talep seri başında gösterdigi karakterlerin güç seviyesini bi zahmet göstersin artık 10-15 sene sonra işlediği karakterden önce seri başinda çikanları göstersin sonrasında ne yapıyorsa yapsınSaydığın karakterlerin olayı belli; zamanı gelen şovunu yapıp kenara çekilecek, bunların zaten güçlü olduğunu biliyoruz ama ne kadar güçlüler onu kestiremiyoruz. Koby ve Usopp gibi karakterlerin gelişimleri daha ilgi çekici bence.
Aokiji'nin, Hükümet veya Denizcilere karşı kişisel bir garezi olsa, Kara Sakal gibi birine katılmak yerine Ustasının Torunu; Luffy'nin tayfasını tercih ederdi. Bizim tayfaya katılma durumunu Smoker konuşması sonrası düşünmüştük zaten "korsan mı oldu acaba" diye ama çok geçmeden Dressrosa'da bu ihtimal kalkmıştı.
Aokiji her türlü ajan ama amacı ne? Asıl soru bu.