Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1081 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Law da kendini nimetten sanıp Teach'e dalıyor. Aptal, haki kullanmaktan aciz, kibirli Bigmom'a benzemez Teach. Pokemonlardan tayfa kurmuş kendine korsan diyor. Sen git çoluk çocuğa aşı yap.
 
Saydığın karakterlerin olayı belli; zamanı gelen şovunu yapıp kenara çekilecek, bunların zaten güçlü olduğunu biliyoruz ama ne kadar güçlüler onu kestiremiyoruz. Koby ve Usopp gibi karakterlerin gelişimleri daha ilgi çekici bence.


Aokiji'nin, Hükümet veya Denizcilere karşı kişisel bir garezi olsa, Kara Sakal gibi birine katılmak yerine Ustasının Torunu; Luffy'nin tayfasını tercih ederdi. Bizim tayfaya katılma durumunu Smoker konuşması sonrası düşünmüştük zaten "korsan mı oldu acaba" diye ama çok geçmeden Dressrosa'da bu ihtimal kalkmıştı.

Aokiji her türlü ajan ama amacı ne? Asıl soru bu.
Seninde dediğin gibi dragonub mihavkin vs ne derece güclü olduğunu bilmiyoruz. Usopp coby gibi ağlak karakrerlerin güclendiğini öğrenmektense bunların gücunü öğrenmek istiyorum. Çünkü usopun gücünü öğrensek yeni bir sapanla çıkacağını tahmin edebiliyorum yada coby zaten güçlendiğini düsündüğünde luffy den tek yedi bunu biliyorum bana 20 yılı aşmış seride hala güçlenen karakter göstermesini istemiyorum seri başlarında gosterdiği ama hala haklarında hiç birsey bilmediğimiz karakterleri tanıtmasını istiyorum ki bence makul bir talep seri başında gösterdigi karakterlerin güç seviyesini bi zahmet göstersin artık 10-15 sene sonra işlediği karakterden önce seri başinda çikanları göstersin sonrasında ne yapıyorsa yapsın

Aokijide denizcilere karşi degil wg nin isteklerinden çikmadığı icin bb ye katıldı dedim aokiji wg nin yada devrimcilerinadamı olabilir başka ihtimali düsünemiyorum dedim ki bunu sana da demedim ama sen bu konuya niye geldin onu anlamadım
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık