Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1081 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Teach kral olmak için wg ye başvuruyor adayi taniyin benide krali sayın diyor, eski bir amiral tayfasında, wg ile ters düsen denizcilerden Oluşan ekiple ugraşıyor. Beyazsakala son darbeyi o indiriyor ondan sonra oluşacak kaosu engelleyip wb nin adalara çöküyor yeni yeni parlayan law ı yenip etkinliğini azaltıyor (ki law vir D.) Bb nin şimdiye kadar yaptığı herşey korsanlara zarar verip dünya hükümetine fayda sağlıyor. Seri sonunda denizciler bb korsanlari ve wg ye karşı korsan ve devrimci ittifakli bir savaş olabilir(shanks hasırşapkalar,devrimciler,dünya hükümetine karşı olan ülke ve kişilerden oluşan bir ekip) ve bu olaylarında şuan filizleri atılmış gibi kid law gibi karakterler aradan çikarildi, vegapunk egghead olaylari, kuma nin wg yr saldırısı(ki egghead deki o deve robota gönderme gibi kumayıda vega yaptı)

serinin 4-5 sene de bitebileceğine inancım arttı açikçası. 5-6 ay yada en fazla 1 sene içinde savaşa girilirse o savşta muhtemelen 3 yıl 3,5 yıl surer
 
Kuzan'ın Garp'ın karşısına çıkması büyük şans Garp için. Kuzan'ın Garp sevgisi (Böyle rezil bir karakteri nasıl sevebilmiş büyük merak konusu ) dövüşe çok yansıyacaktır. Kendini tutuyordur dövüşürken.
 
Garp burada ölmez, nedenleri;


1. Garp her ne kadar eski neslin efsanelerinden biri olsa da, aktif bir Denizci değil. Savaştan sonra istifa ediyor zaten, ama konumu nedeniyle rütbesi alınmıyor.
2. Garp olaya öğrencisini kurtarmak için dahil oluyor. Karasakal Korsanları'nın peşinde değil, onlarla bir meselesi de yok. Koby alınırsa yoluna bakar.
3. Garp kindar bir adam değil. Morgan kendisini yarmasına rağmen peşinden gitme gereği duymuyor. Aynı şekilde dünya tarihini değiştirecek olayları pek sallamıyor.

Kısacası Garp seriye etki eden bir karakter değil. Kendi halinde takılıyor sadece. Beyazbıyık öldü, çünkü yeni neslin önünde bir engel olacaktı. Garp'ta böyle bir durum yok. Kimse için bir tehlike oluşturmuyor.
Doğru noktalara değinmişsiniz fakat duruma tersinden bakarsak Garp ın orada ölmesi serinin ilerleyişi bakımından mantıklı aslında çünkü dediğiniz gibi kendisi artık seriye etki bırakacak bir karakter değil ama Koby öyle (en azından potansiyeli epey yüksek). Bir sıkıntı olmazsa kendisi seri sonunda amiral olacak ve daha önemlisi eğer dünya hükümeti ve dolaylı olarak denizcilik sistemi yıkılırsa yerine geçecek denizcilik sistemini temsil edecek kişilerin başında olacak belki de fakat böylesine önemli bir karakterin seri boyunca karakter olarak gelişimine doğru dürüst şahit olamadık. Öyle ki biz okurlar, Koby nin seri sonunda ulaşacağı noktayı az çok kestirebiliyoruz ama mantıklı bulamıyoruz çünkü şu an kendisi ne fiziksel ne de mental olarak o seviyenin yanından geçmiyor. Hedefi ve serideki işlevi bu denli büyük olan bir karakterin bir noktada gelişmesi ve beklenen yöne evrilmesi şart ki o nokta, o milat Garp olacak. Garp, bir zamanlar rakibi olarak gördüğü ve saygı duyduğu Roger'ın kaderini yaşayacak ve Koby vesilesiyle yeni bir denizcilik çağının gerçekleşmesine sebep olacak bence.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık