Eski nesilden herkes nalları dikecek. Bir ihtimal Rayleigh hayatta kalır. O da kaptanının gerçekleştiremediği şeyi korsanlar kralı ve tayfası namına kendisi görsün ve bir nostalji yaşasın diye. Onun dışındakiler mafiş. Yani Garp falan da gidici. Kuzan kaçması için yardım etse Bb bunu öğrense büyük sıkıntı yaşar. Bu riski göze alır mı, sanmıyorum.
Garp'ın burdan çıktıktan sonra bir amacı/gayesi yok. Hele ki "Coby denizcilerin geleceği" cümlesini kurduktan sonra. Bence kilit cümle buydu. Ace ölmeseydi Ace de korsanların geleceği ve geleceğin de korsan kralı olacaktı çünkü. Wb=Garp&Ace=Coby bağlantısı çok yoğun geldi bana.
Öte yandan Bb'nin fişinin burada Garp+Sengoku(?)+Kuzan+Coby+Moria tarafından çekilecek olması ihtimal dahilinde olsa da Bb ve tayfasına yüklenen misyona ve daha çok olmayan güç dengesine ters.
Bu zamana kadar Op dövüşlerinde gördüğümüz şey şu; ne kadar güçlü olursan ol 2v1 büyük dezavantaj. Dolayısıyla Garp güçlü olsa da burda Bb tayfasıyla Garp'a dalarsa Garp nalları diker; net.