Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1081 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dragonun bu saydığın isimlerden çok daha büyük bir misyona sahip. Adam yüzyıllardır başta olan hükümete karşı savaş açmış, Kayıp yüzyıl joy boy im antik silahlar hakkında bilgisi olma ihtimali olan birisi. Bu kadar önemli birisi gidip de Akainu gibi önenmsiz birisiyle karşı karşıya gelmez. yenilirse anca im,'e falan yenilir
Devrimcilerin IM’den haberi olduğunu sanmıyorum, Sabo niye yerinin tespit edilmesi uğruna bu bilgiyi normal den den mushi ile aktarsın o zaman?
 
Aslında ilk elenen Luffy oldu çatı dövüşünce kaybettiğini dış ses ilan etmişti ama tabi sonra Nika abisi olaya el attı.

Kid'in yenilgisi de ilan edildi.
Law'ın yenilgisi de ilan edildi.

Bu elemanların suçu içlerinden tuka, puka, zuka gibi bir şeylerin çıkmaması o yüzden çöp karakter olacaklar.
Meyveden ziyade haki kullanımında çok üstün luffy ikisine göre + luffy kaidoyu tek yenmedi sonuçta, sonuç normal
 
Kuzan bence dünya tarihini öğrenmek isteyen bir insan. Garp ölmeden kaçsın cobyi kaçırsin.

Garp ölürse geçmiş olsun dünya hükümeti büyük prestij kaybı kahramanin ölümü yıkım.

Garo götünün kiliyiz bize güç nedir göster.

Kaldi ki garp yalnız değil adada başka güçlü karakterler var. Coby parlayacak bence haki maki cuki herşey cikacak hatta gizli meyve yemiş bile olabilir.

Luffyi ve boktan vegapunk yerine şundan 5000 bölüm cizsin okurum ama bir noktada soveyim.

Law vs teach savaşı göremedik allah belanı versin oda geberesin inşallah, idol karın kötü yola düşsün, Sultanbeyli yollarına.
forumda görece olarak yeniyim ama birkaç kez yazıldığını gördüm: mf zamanı forum üyelerinin çoğu ace'in öleceğine ihtimal dâhi vermiyormuş. bende de öyle bir his var. garp'ın öleceğine ihtimal dâhi vermiyorum. luffy'nin hikayesinin sonunu görecek ve torunumdan da daha azını beklemezdim diye gülecek kurabiye yerken.

wano'da, çatı katı savaşı devam ederken bile manga satışlarının düşük olduğunu biliyorum. belli ki para verip okuyan da memnun değil gidişattan. dünya genelinde durum nasıldır bilmem ama tayfanın hikayesi çok nadiren cezbediyor bizleri. bizleri cezbeden konuları ise ya 2-3 bölüm çiziyor ya da off-panel işliyor. one piece okuyor olmak keyif veriyor son 3 bölümdür ama içim de buruk bir yandan çünkü biliyorum ki çokbilmiş adasına döneceğiz ve york'un maceralarına kaldığımız yerden devam edeceğiz.

kuzan, ohara'nın yanışı sırasında hiçbir şey yapamadığı için güçlenmesi ve rütbe atlaması gerektiğini düşünüp filo amirali olmak isteyen ve aynı zamanda da ohara bilginlerinin neyi bulduğunu da merak eden bir karakter de olabilir. wg için çalışarak daha fazlasını öğrenemeyeceğini ve yapamayacağını anladığı için terk etmiş olabilir donanmayı ama yine de teach'in tayfasına katılması çok radikal bir tercih.

gerçek bir korsan tayfası bu tayfa. bir adada zevk içinde yaşayan ve sağı solu yağmalayan at hırsızları ile dolu bir tayfa. bu yüzden de kuzan'ı, karakterini bir kenara bırakmış bir karakter olarak okumak isterim açıkçası.
 
Devrimcilerin IM’den haberi olduğunu sanmıyorum, Sabo niye yerinin tespit edilmesi uğruna bu bilgiyi normal den den mushi ile aktarsın o zaman?
İhtimal dedim zaten farkettiysen.Ama hâlâ kayıp yüzyil ve antik silahlarda haberi olma ihtimali var. Dünya tarihi hakkımda illaki bir şeyler biliyordur.

Dediğim gibi bu adam önemli bir misyona sahip seride. Öyle dediğin büyük savaşta iki şov yapıp sonra yenilecek birisi değil. Hele hele Akainuya yenilmesi zaten şaka. Ciddiye bile almıyorum.

Benim düşünceme göre güçlü çıkarlarsa beş kadim ile kapışacaktır.
 
Yorumları çok takip edemedim ama birşeyler net olsun diye kendi yorumumu yazayım

* Bire birde garpi alabilecek hiç bir adam görmedik daha. Luffy bile alamaz çünkü boyle bir hakiye meyve falan dayanmaz. Zorlasa shanks zorlar. Garpin çocukluk hali bile Luffyden bile deli birşey

* Bire birde Bb tayfasınin hiç bir üyesi alamaz Garpi . Garp birebirde yenmek değil içinden geçer tek tek


* BB tayfası toplanıp girse zaten öyle olacak gibi o zaman da ancak Garp başkasını kurtarmak için kendini feda ederse yenerler
 
Şu an bence bire birde rakipsiz tek kişi Shanks . Garpta çok güçlü ama Shanks şu an zirvesinde .

bu evrende Shanksın karşısına çıkıp zafer elde edebilecek bir karakter yok . Belki Dragon onun da hakkında bilgimiz yok .

Adam emek serverindeki GM dostu torpilli Çar . Ne varsa yüklemiş .
 
Son düzenleme:
Yalnız bu Teach de çok ballı. Law savaşı ona bir şeyler katmıştır. Garp savaşı da en güçlü elemanlarına bir şeyler katabilir. Shanks'ın onu aradığı ve eninde sonunda bulacağı düşünülürse ballı köpek o zamana değin tamamen hazır hâle gelecek gibi. Shanks'ın haki üstadı olduğu gerçeğini de göz önünde bulundurursak bu savaşta yapacağı haki sıçraması üstüne muhtemel çift uyanışla durdurulamaz bir şey olacak.
 
Aslında ilk elenen Luffy oldu çatı dövüşünce kaybettiğini dış ses ilan etmişti ama tabi sonra Nika abisi olaya el attı.

Kid'in yenilgisi de ilan edildi.
Law'ın yenilgisi de ilan edildi.

Bu elemanların suçu içlerinden tuka, puka, zuka gibi bir şeylerin çıkmaması o yüzden çöp karakter olacaklar.
Luffy'nin G5 ortaya çıkarana kadar yaptığı performansın yanından gecebilmisler mi Kid ve Law?

Azıcık objektiflik azıcık dürüstlük.:(
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık