Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1081 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bölüm ile alakalı bir şeyler çıktı mı diye 10 dakikada bir telefondan foruma bakıyorum. Patron en sonun da dayanamayıp yahu sen bu telefondan neye bakıyorsun bu kadar diye sitem etti. Gel de anlat şimdi. Garp reis uğruna gerekirse işimizden de oluruz.
5 kuruş etmez adam için, Sodexo, SGK, Emeklilik, Maaş, İkramiye, Prim, Yol Yemekten mi olacaksın :)

E.oda için Kidin kurtuluşu çok basit .

Kid okyanustan çıkar . Ah lanet olsun killer çok ağırmışsın .
Tanıtım : Eustass Captain Kid
Manyetik meyvesi yemiş balık adam .

okuyucu ; kid kandaki demiri kontrol eders….
Balıkadam olursa Jack gibi çekiç olur, hamsilerden yardım istemek zorunda kalır. En uygun senaryo, Kid'İn içinden manyetik tanrısı Mika'nın çıkıp hamsilerdeki demiri çekip JetSki yapması :)
 
BM'yi, meyvesi olmasına rağmen kairoseki'yle zilyon kere bağlamak zapt edememiş olacak ki, bayıltmak için iğne yaptılar hayvan gibi. Ama bu, Queen trol ve komik bir karakter olduğu için boş ve anlamsız bir sahne de olabilir.
Söylediğin doğru da olabilir, henüz görmediğimiz için aksi de çıkabilir. Yorum yapamadım.
BM olayı eşeği sağlam kazığa bağlamak aslında. Çünkü shiriko hayali suya düştüğü için kadını bağlı bile olsa uyanık görmek istemediler :D

Kairoseki'nin sertliği elmasla bir tutuluyor. İkisinin de kesilip kırıldığını görmedik. Fiziksel olarak çok mümkün değil şimdilik. Ta ki Roronoa Zoro benim için imkansız diye bir şey yoktur diyene kadar :D
 
Akainu yaşlı WB’den iki sağlam atak yiyip kalkmış bir adam. Öyle atağın bir tanesini yiyen kalkamıyor normalde. Oradan bir şey çıkmaz yani. Egghead’e Dragon’un gelmesi için bir sebep yok, Kuma’nın peşinden gidip yenilirler ama şovunu yapar yine.
Dragon bu kadar saklanmasının bir sebebi vardır sırf iki şov yapıp sonrada yenilmesinin hiç bir manası yok. bu kadar önemsiz bir karakter değil dragon. Luffy ile birlikte hükümeti devirecek daha.

Tamamda WB zaten başlarda kendini tutuyordu bu direk söylenmiş bir şey üstüne hastalığı vardı. Akainu bu nerflere rağmen yenemedi WB'yi. Şimdi sen O WB birde hastalığı olmayan ve kendini tutmayan bir şekilde düşün. Haşat ederdi Akainu,.


Ya zaten Sabo vs Akainu olacak kesin bence. Oda Kaidoya'ya yaptığı sonun benzerini Akainu ya yapacak zaten(Odeni kızgın yağda öldürmüştü kendisi de magmada, Akainu da işte ace-Sabo mevzu su.)

O yüzden Akainu dragon'un dengi olması ihtimal dahilinde bile değil.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık