Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1081 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mihawk da Buggy altında hojam.
Buggy altında olduğu için Mihawk a artı yazıyor.Sonuçta Roger miçosunun altında daha ne olsun.O ünvan ona yeterde artar.Seride ertelemek ve kaçmaktan başka birşey yaptığı yok.Shanks dende tek yiyeceğini bildiği için tek kollusun diye bahane ediyor.Peronayı bile korumaktan aciz.Yolladı onu seni koruyamam diye.
 
Hmm Kuzanda Hachinosundaysa Egghead'e giden Karasakalın kendisi herhal ilginçmiş ben Kuzanda oraya gidiyordur diye bekliyodum. Tabi Law'ın komple yokedilmemesi de Odanın iyi karakter sevmesinden. Kid karaktersiz bir korsandı ve kötüydü. Law iyi fanı var falan filan öldürmemiş onun da ölmesi lazımdı.
Ayrıca Garp çırağını tokatlamış çokta büyütülcek bişey yok :hhh:
 
Benim donanmada çok sevdiğim beş kişi var. Fujitora>>Garp>Smoker>Coby ve Kuzan.

Şimdi ben Garp'ın ölmesini beklediğim için hater oluyorum. Yahu herif yaşlanmış eski efsaneler tek tek seriden çıktı geriye Rayleigh, Garp ve Sengoku kaldı. Yeni nesilin önünü açmak için eskilerin gidişine Marinford'da şahit olduk o zaman WB, Luffy'yi korudu ve tayfasına emir verdi. Şimdi aynısını Garp, Coby'yi o cendereden çıkarırken yaptı. Gidici işte niye kabul etmiyorsunuz?
 
Bölüm ile alakalı bir şeyler çıktı mı diye 10 dakikada bir telefondan foruma bakıyorum. Patron en sonun da dayanamayıp yahu sen bu telefondan neye bakıyorsun bu kadar diye sitem etti. Gel de anlat şimdi. Garp reis uğruna gerekirse işimizden de oluruz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık