MF Savaşında öyle olmadı ama. Korsanlar başlangıçta da yeniliyordu, sonunda da yenildi.One piece'in bir kuralı vardır o da şudur:
- İlk önce yenilecek taraf üstün gelir günün sonunda da rakibi tarafından mağlup edilir (bknz. luffy-kaido, son güler iyi güler mantığı)
Sonuç olarak kulak boynuzu geçermiş, Aokiji kararlı dedemizi emekli yapacak.
Sus sus nazar değdirmeŞaka maka Garp vs Kuzan okuyacağız. Bu off panelci ne yaşadı da bize böyle bölümler vermeye başladı.
Kuzan ben aynı adamım dedi Smoya.
Daha görmedik, Kuzan çok ciddileş(e)memiş olabilir. Gerçi spoiler yorumlarının olayı erken davranıp gelin güvey olmak siz de haklısınızÖnemli olan verilen mesaj. Mangaka diyor ki ihtiyar Garp>Kuzan. Normalde kısa sürede baskınlık kurulmuyor Op dövüşlerinde ama dedem hemen alfa dominantlığını konuşturmuş.
Ben kuzanın hep bir kılıç timi üyesi olduğunu düşündüm, direk Garp’a saldırması da bence bu sebebten ötürü kendini belli etmemek için kafa göz daldı diye düşünüyorum. Garp da gavura vurur gibi vuruyordur varyaHep mi hainmiş?
Valla ben Myanmarlı bir hıyar yüzünden dibi gördüm zaten kaybedecek bir şeyim yok bu spoiler meselelerindeDaha görmedik, Kuzan çok ciddileş(e)memiş olabilir. Gerçi spoiler yorumlarının olayı erken davranıp gelin güvey olmak siz de haklısınız
Teach'in tayfa, Garp'ı sağlam deşecek. At fava bekle, paldır küldür dalacaklar.Bu Oda Teach'in tayfayı Garp'a yedirmemek için Kuzan'ı çıkardı karşısına. Kuzan'ı da yenemeyecek yüksek ihtimal. Üstün gelse bile Kuzan tutacak Garp'ı. Sonra Teach gelip mefta edecek Garp'ı...
Ben kuzanın hep bir kılıç timi üyesi olduğunu düşündüm, direk Garp’a saldırması da bence bu sebebten ötürü kendini belli etmemek için kafa göz daldı diye düşünüyorum. Garp da gavura vurur gibi vuruyordur varya