Ace’i esir aldı, peşine WB düştü. Bonney’i esir aldı, Saka peşine düştü. Hancock’u esir aldı, Rayleigh peşine düştü. Coby’i esir aldı, Garp peşine düştü. Kimi esir alsa, peşine ultra güçlü biri düşüyor, cenabet herif.Bb kimseyi esir almasın Cobyi esir aldı tayfasından oldu lawın tayfayı da esir alırsa Sengoku da gaza gelir aynı tarifeyi uygular diye korkuyorum.
Ben de ondan yazdımGöstere göstere troll sazan tutma amaçlı 2 yorum yazmıştım.Zaten güzelde yakaladım öncesinde : )
Zoro Sanjinin üzerinde zaten.Seri mantığı sağ kol sol kolun bir tık üstünde herzaman.Bunuda artık söyletmeyin rica ediyorum.
Belki kurtulmuşlardır ya onlar önden gitmiştir düşmanı tutmak içinde geride Law ve Bepo kalmıştır falan.Law taktiksel geri çekilme yapmış. Esir alınma yok. Ölme yok. Meyveyi de kaptırmadıysa okey.
Squirtle reislerde kurtulaydı iyiydi.
Bakalım. Umarım bir kaç panel göstermek yerine 3-4 sayfa ayırır o tarafa. Tam olarak görelim neler yaşandığını ki ona göre yorum yapalım.Belki kurtulmuşlardır ya onlar önden gitmiştir düşmanı tutmak içinde geride Law ve Bepo kalmıştır falan.
Yoksa tayfanın geri kalanına kayıtsız kalacaklarını sanmıyorum. Bepo dışındakiler yakalandı ya da öldü diyelim Law'a motivasyon olur bu anca.
Böyle bişey aradım ama bulamadım, bu daha iyiBence bu .s