Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1081 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Oda Teach'in tayfayı Garp'a yedirmemek için Kuzan'ı çıkardı karşısına. Kuzan'ı da yenemeyecek yüksek ihtimal. Üstün gelse bile Kuzan tutacak Garp'ı. Sonra Teach gelip mefta edecek Garp'ı...
 
One piece'in bir kuralı vardır o da şudur:
- İlk önce yenilecek taraf üstün gelir günün sonunda da rakibi tarafından mağlup edilir (bknz. luffy-kaido, son güler iyi güler mantığı)

Sonuç olarak kulak boynuzu geçermiş, Aokiji kararlı dedemizi emekli yapacak.
MF Savaşında öyle olmadı ama. Korsanlar başlangıçta da yeniliyordu, sonunda da yenildi.
 
Önemli olan verilen mesaj. Mangaka diyor ki ihtiyar Garp>Kuzan. Normalde kısa sürede baskınlık kurulmuyor Op dövüşlerinde ama dedem hemen alfa dominantlığını konuşturmuş. :a:
Daha görmedik, Kuzan çok ciddileş(e)memiş olabilir. Gerçi spoiler yorumlarının olayı erken davranıp gelin güvey olmak siz de haklısınız :D
 
Ben kuzanın hep bir kılıç timi üyesi olduğunu düşündüm, direk Garp’a saldırması da bence bu sebebten ötürü kendini belli etmemek için kafa göz daldı diye düşünüyorum. Garp da gavura vurur gibi vuruyordur varya :)

Hain olsaydı Smoker'ı kurtarmazdı diye düşünüyorum. Denizcilere aidiyet hissi vardır, sistemi değiştirmeye çalışıyordur. Ya da en başından Akainu ile anlaşmıştır. Savaşı kaybettikten sonra korsanlara katılması tuhaf zaten. Savaşmaları da tuhaf da, neyse artık.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık