Wb de yonko yalnızBen o adam 3 Amiralin yapamadığını yaptı Marcoya dediğimde ağız bükülüyordu. Üçünün oturduğu koltuğa tek oturdu. Ben üç amiral ederim demekti o.
Prime Garp, tüm yonkoları mezara gömer
Wb de yonko yalnızBen o adam 3 Amiralin yapamadığını yaptı Marcoya dediğimde ağız bükülüyordu. Üçünün oturduğu koltuğa tek oturdu. Ben üç amiral ederim demekti o.
Prime Garp, tüm yonkoları mezara gömer
Katılıyorum. Hiç son düşman havaları yok adamlarda.Oda'nın aklı varsa son savaş bu heriflerle olmamalı.
Hak yiyen yami yami yesin gibi bir durum var ortada cidden.Wb'nin 4. bölük kumandanının ahı tuttu hoş o yeseydi yami yami yi karasakaldan daha iyi kullanırdı en azından meyve ziyan olmazdı.
Valla en zararlı Garp çıkacak gibi geliyor bana... Oda façaları bozulmasın diye Teach'in tayfayı yedirmedi adama . Kuzan ise amiral gücünde adam. Garp dövüşte üstün gelse bile kolay düşmeyecektir Kuzan. Bir şeyler olacak ama Teach gelecek eninde sonunda. Law'ı yendi çünkü. En sonunda Teach ve tayfası Garp'a girişeceklerdir. Garp Coby dahil herkesin kaçmasına vesile olur ve tek başına şanlı bir ölüm gerçekleştirir bunlara karşı.Sus sus nazar değdirme
Kuzan ben aynı adamım dedi Smoya. Öyle mi görücez, Garp'a yanlama planı varsa da tek yumrukta güzelim planı suya düşecek herifin yok yere hain olacak şimdi
Üstte yazdım. Benim kafamda da böyle bir senaryo var ama Kuzan'ın rolü önemli baya. Spoiler çok eksik. Net bir şey söylenmiyor.Teach'in tayfa, Garp'ı sağlam deşecek. At fava bekle, paldır küldür dalacaklar.
Wb'yi hastayken yonko olarak gördük o halini de yer Garp. Roger dönemi öyle bir kavram yok zaten Prime Wb alayını yer.Wb de yonko yalnız
Ben ölüm beklemiyorum ama dramatik bir ölüm yakışırValla en zararlı Garp çıkacak gibi geliyor bana... Oda façaları bozulmasın diye Teach'in tayfayı yedirmedi adama . Kuzan ise amiral gücünde adam. Garp dövüşte üstün gelse bile kolay düşmeyecektir Kuzan. Bir şeyler olacak ama Teach gelecek eninde sonunda. Law'ı yendi çünkü. En sonunda Teach ve tayfası Garp'a girişeceklerdir. Garp Coby dahil herkesin kaçmasına vesile olur ve tek başına şanlı bir ölüm gerçekleştirir bunlara karşı.
Bu senaryo için Kuzan'ı Teach korsanı olarak düşündüm kafamda. Garp ile karşılaşmasında nasıl bir diyalog ya da vs dönüyor o önemli. Kuzan'ın rolü baya önemli olduğu için başka yerlere de kayabilir.
Ölüm uçuk olur ama Teach'in geldiği senaryoda tek çare Kuzan'a bakar. Kuzan'ın dahil olmasıyla baya merak uyandırıcı oldu şu an yaşananlar.Wb'yi hastayken yonko olarak gördük o halini de yer Garp. Roger dönemi öyle bir kavram yok zaten Prime Wb alayını yer.
Ben ölüm beklemiyorum ama dramatik bir ölüm yakışır
Garp'ı harcayacaklar. Kuzan da bunda pay sahibi olabilir. Ama kötü olduğundan değil tabi. Kuzan gibi biri Bb gibi adamlara biat etmez. Kuzan ya devrimci ya Sword ekibinden bir şey çıkar. Asıl amaçlarını gerçekleştirmek için Garp'ı içinde fırtınalar kopsa da harcamak durumunda kalabilir/ler.Garp acaba oradan sağ çıkıp gidecek mi, yoksa dövüşecek mi.
Teach'in tayfa hareket etmeye mecali kalmamış, 100k hpsinin 95ksı gitmiş WB'yi deşer ancaTeach'in tayfa, Garp'ı sağlam deşecek. At fava bekle, paldır küldür dalacaklar.