Bu yorumu, diğer bacağını da Garp alacak diye yorumladım.akainunun 10 günde üstünlük kurduğu adama bir panelde üstünlük kurdu herhalde diye yorumladım
Bu yorumu, diğer bacağını da Garp alacak diye yorumladım.akainunun 10 günde üstünlük kurduğu adama bir panelde üstünlük kurdu herhalde diye yorumladım
Bölüm çıksın dostum her türlü yazdırırız bize.@sensey Üstad şimdi kimi destekleyeceğiz , herhalde her türlü bize yazıyor öyle bir çıkarım yaptım . Sen ne dersin?
Kid'in suçu daha da büyük. Adam resmen hakisiz makisiz öylece gidip yonkouya kafa atmaya kalktı Meyvesine güvendi anlaşılan ama işte deprem değil ki bu senin yerine yapsın her işi xdAslında ilk elenen Luffy oldu çatı dövüşünce kaybettiğini dış ses ilan etmişti ama tabi sonra Nika abisi olaya el attı.
Kid'in yenilgisi de ilan edildi.
Law'ın yenilgisi de ilan edildi.
Bu elemanların suçu içlerinden tuka, puka, zuka gibi bir şeylerin çıkmaması o yüzden çöp karakter olacaklar.
Hakisiz de değil aslında, sadece Shanks'ın hakisi bambaşka bir seviyede.Kid'in suçu daha da büyük. Adam resmen hakisiz makisiz öylece gidip yonkouya kafa atmaya kalktı Meyvesine güvendi anlaşılan ama işte deprem değil ki bu senin yerine yapsın her işi xd
Gece operasyon mu yaptın ne bu mesajlar nolmuş ne haber var.Kuzan yanında dolanıyordu Saka’yı öldüreceğim dedi amiral döveceği yeni bir olay değil ki dövemez mi demişim ben.Kimbilir hangi muhabbetteki kaç sene önceki mesaj çıkar.@Millennium Wizard Kuzan sıradan bir kor amiral seviyesidir dersin artık.