Seri sonu Kizaru'yu öldürecek diye yorumladımİkinci O iki yüzde de C şeklinde yazmış, taç sembolü var bir de. Bilinçli olarak yapılmış. "coc king" mi "cock king" mi ona siz karar verin.
Seri sonu Kizaru'yu öldürecek diye yorumladımİkinci O iki yüzde de C şeklinde yazmış, taç sembolü var bir de. Bilinçli olarak yapılmış. "coc king" mi "cock king" mi ona siz karar verin.
Bartolomeo, Horozlar Kralı olmuş, Sanji de onun hikâyelerini okuyor diye yorumladım.Seri sonu Kizaru'yu öldürecek diye yorumladım
Daha var dostum. @Sephiroth'un bu konuda teorileri var. Kuzan hala Denizci olabilir.@sensey Üstad Aokiji hala Denizcilerin üst aklının projesi çıkma ihtimali var , tam olarak amiralden saymayı ne zaman bırakmalıyız?
Tcb biraz farklı çevirmiş orayı. Biz nasıl çevirecek acaba?
Buzdan yapılma bir şişenin içinde güzel durur.Denizci gemisini ibret olsun diye yerinden oynatmayacağız orada kalacak. Pizzaro gemiyi genç korsanlar için yurt haline getirtecek.
Eğer yüzerek çıkarlarsa onlarda Shachi Penguin taşır onu.Bepo aynı topraklarda büyüdükleri NB'nin zorlu denizlerini gördükleri için tayfanın hayatta kalacağına inanıyor. Su bunların ortamı sonuçta da Jean Bart'ın büyük ihtimalle konuyla alakası yok kadrolu köleydi eleman. İçinden bana çok güvenmeyin diye diye boğuluyordur şu an