Yalandan rüzgar yaptı. Neyi var neyi yok göreceğiz yakında.Tutma demiyordu beni tutsan iyi edersin diyordu. İstese kalkamayacaktı herhalde sana göre.
Yalandan rüzgar yaptı. Neyi var neyi yok göreceğiz yakında.Tutma demiyordu beni tutsan iyi edersin diyordu. İstese kalkamayacaktı herhalde sana göre.
Aynen öyle olurdu. Garp'ı çok iyi tanımışsın.-Garp: Söz saldırmak yok. Allah'ın adını verdim bak bırak beni boynum tutuldu zaten.s
Sengoku bırakmasa böyle olurdu de mi @Daredewill ?
Kuzan herkesi buz parmak yapmış bb tayfasını dondurma yapıyor.Şu ana kadar buzdan heykel yapamadıkları Wb,Garp ve Doffy yani denizin efsaneleriLaw ve Luffy ile aynı anda dövüştü, daha ne yapsın. Tüm adayı karşısına aldı. BM bu kadar performans veremedi.
Denizci gemisini ibret olsun diye yerinden oynatmayacağız orada kalacak. Pizzaro gemiyi genç korsanlar için yurt haline getirtecek.Adanın ortasındaki geminin akıbeti ne olacak bakalım; adayı batıracak kadar büyük bir yıkım olsun da gemiyi taşımak zorunda kalmasınlar.
Artık robot olduğu için çatal da kullanabilir sorunu çözmek için, böyle düşünmemiştim. Teşekkürler.Belki cinsel sağlığına önem veriyordur ? :S
İkinci O iki yüzde de C şeklinde yazmış, taç sembolü var bir de. Bilinçli olarak yapılmış. "coc king" mi "cock king" mi ona siz karar verin.@Berkay h.haki kralı diyerek konuyu kapattı dostum tekrardan açmayalım ki şuna dair yazılabilecek şeylerin yayınlanabileceğini sanmıyorum