Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1081: Karasakal Korsanları'nın Onuncu Kaptanı Kuzan

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 256 90.5%
  • Orta

    Kullanılan: 19 6.7%
  • Kötü

    Kullanılan: 8 2.8%

  • Kullanılan toplam oy
    283
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Su bolumleri okudukca istemsiz hep aklım wanoya gidip sinir oluyorum.Big Momun wanoya dahil olmasındaki ve sonrasındaki kid ve lawa yenilmesindeki süreçin tamamı Shanks ve Teachin kral olması için hazırlanmış tamamen. Adam denizin imparatorlarından birini tamamen bu yola meze etmiş o yüzdende şov yaptığı seriye kattığı bir şey göremedik.En azından yenildiği kişiler 1 gün hadi en azından 1 saat falan dayansaydı o bile olmadı.
 
law sağ kaldı ve ekibini tekrar topladı diyelim, ne değişecek? köyüne dönüp çiftçilik mi yapacak yoksa gerçek tarihi ve d. ailesinin gizemini öğrenmek için yolculuğuna devam mı edecek?

teke tekte ne olurdu bilmem ama şartlar ne olursa olsun çapsız teach'i yenemedi ve boyunun ölçüsünü aldı. araştırmalarına devam etmek istiyorsa yapacağı tek şey peluş ayısını da alıp bizim tayfaya katılmak. luffy saniyesinde onaylar katılmasını. zaten ast üst ilişkisi de yok tayfada. takılırlar kafalarına göre.

tsundere falan ama benim hoşuma gider tayfaya katılması. yamato da eklendiğinde luffy'nin, sağ kol ve sağ kol üstü diyebileceğimiz 4 arkadaşı olmuş olur.
 
Law ve Kid bireysel anlamda yonkou seviyesinde değildi hatta amiral bile değillerdi bunu anlamış olduk.İyi bölüm.Kuzan mavi delikten çıkıp Shiryu ile birlikte çok can yakıcak bunu Garp'ın panellerinden görür gibi oldum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 24)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık