Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1081: Karasakal Korsanları'nın Onuncu Kaptanı Kuzan

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 256 90.5%
  • Orta

    Kullanılan: 19 6.7%
  • Kötü

    Kullanılan: 8 2.8%

  • Kullanılan toplam oy
    283
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
''Beni dinle Kuzan. Sadece zayıflar yolunu kaybeder.'' dede tam da dedeliğini konuşturmuş. Benim dede de '' yolun yol değil '' gibi öğütler verir , hikayeler anlatır da. Reis üstüne yere çalmış öğrencisini. Paslanmış hali bide bu. Dedeye bak hele hele :oleyo2:

Karasakal yine bildiğimiz gibi. Bepo'dan şamar felan yemiş. Big Mom- Karasakal - Luffy avanak Yonkoular ilan ediyorum. Kaido ve Shanks olsa Bepo ile Law oradan kaçamazdı mesela.
 
Son düzenleme:
Yalnız Teach konuşmasını biliyor. Aokiji'yi tayfasina soktugu konuşma bizim tayfanin da özeti. Hepsi kendi amacı için bir araya geldiler ama sonra birbirlerinin amacı oldular. Nakama oldular.
 
Winner adasındaki dövüş bittyse Karasakal ve yanındkai komutanları, Arıkovanına geri ışınlanabilirler (Van Augur’un Warp yeteneği ile)
 
Adanın ortasındaki geminin akıbeti ne olacak bakalım; adayı batıracak kadar büyük bir yıkım olsun da gemiyi taşımak zorunda kalmasınlar.
O geminin akıbeti ortada zaten. Garp o adadan sağ çıkamayacağını anladığı vakit yanındakilere gemiye binmesi için uyaracak ve Garp gemiyi tutup çok uzağa fırlatacak sonrası çılgın saatler. :utan:
 
buz ve ateş olayı sıkmaya başladı ben bu olay üzerinden değilde nico robin olayı üzerinden sana katılıyorum ama kuzana göre sanji hala yeterli değil. O vücudun bir sınırı var tıpkı kardeşleri gibi.
Shiryu da olabilir Sanji için. Sonuçta görünmezlik meyvesi yemiş kılıç ustası. Kılıç ustası diye Zoro diyenler var. Lakin böyle olması gerektirecekte kural yok. Ha içimden Kuzan vs Sanji olmasını kesinlikle istiyorum. Şöyle buz ve ateş cümbüşü aşırı hoş olurdu... :utan:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık