Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1081: Karasakal Korsanları'nın Onuncu Kaptanı Kuzan

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 256 90.5%
  • Orta

    Kullanılan: 19 6.7%
  • Kötü

    Kullanılan: 8 2.8%

  • Kullanılan toplam oy
    283
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İşin şakası bir yana Teach'in bu kadar ezilmesi rahatsız ediyor beni artık. Hani tamam diğer serilerdeki ana kötü adamlar gibi Allah gibi gezip önüne gelene tek atsın geçsin demiyorum ama bu kadarıda fazla abi. Elinin ayarı yok be Oda.
Karakterin korkak olması bir yerde ne kadar güç elde ederse etsin bir zayıflığı olarak kalmaya devam edecektir. Tıpkı diğer Yonkou'larda olduğu gibi bir eksikliği var. Big Mom - açlık, Kaido - Sarhoş Fazı - Teach - korkaklık. Bu üçünün de aslında zayıf yönleri bir yerde yıkıcılığının yoğun olduğu zamanlar ama genel anlamda kişiliklerindeki kusur olarak karşımıza çıkıyor.

Ben halen Kaido'nun meyvesini alacağını düşünüyorum çünkü hasar almaktan korkuyor. En azından Kaido'nun meyvesi çelik kadar sert bir deriye sahip olmasını sağlayacağı için daha korkusuz mücadele edebilmesini sağlar.

Son savaşta Big Mom ve Kaido'nun savaş meydanına gelerek ortalığı yakıp yıkmasını bekliyorum. En azından öleceklerse bile bu savaşta ölmeliler.
 
Karasakal, hem Vasco Shot gibi birkaç adamını hem de Kuzan ve Shiryu gibi tayfasının en güçlü iki kişisini Arıkovanı’nda bırakıpta Egghead’daki savaşa dahil olmaz…

Elbette bir plan doğrultusunda Egghead’a geliyordur ama aktif bir şekilde ne hükümetle ne de Luffy’lerle savaşa girmeyecektir.

Bence kurgu şöyle olacak: Hükümetle gelen savaş gemilerinin bir kısmı Karasakal’lar ile diğer bir kısmı da Luffy’ler ile savaşmakta kullanılacak.

Bunu gören Karasakal’lar ise oradan mecburen ayrılacak.Ancak hükümetle gelen gemilerin bir kısmı yine de Karasakal’ların peşinden gidecek.

Kizaru bile Karasakal’ın peşinden gidip Egghead’daki savaşa hiç dahil olmayabilir yani.
 
Son düzenleme:
Garp'ın yaptığı saldırıda eli yumruk değil de Sabo'nun kullandığı Dragon Claw a çok benziyor. Yoksa Dragon da bir denizci olarak eğitim mi aldı Garp tarafından ?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık