Bir zahmet gaban olsun artık yav seri sonu geldi ne zaman çıkacak bu adamyüzü yaralı olduğu söylenen kişi dragon mu acaba ?
D-dostum... Zoro tatile çıksın mı, d-diyorsun ?Seri sonu Kizaru'yu öldürecek diye yorumladım
One Piece seinen olsaydı Sanji'nin vaxiyet:One Piece’in Shounen olmasına bir gün daha şükrettim.
Yani yonkouların piri Buggy-sama sence yarışta değil öylemi. Sağ kolu Mihawk sol kol Crocodile iken nemdeMesleğini yapmaya devam eder Law. Yancılığı bırakıp da asla tayfaya katılmaz.
Ray, Shanks'ın iki kollu versiyonu. Onu görmeye gerek yok. Asıl olay Mihawk'ta.
Son savaşa yancı bunlar.
Nedense Kuzan vs Sanji olacağına inanıyorum. Nedenlerim ise tematik olarak Buz ve Ateş. Sonrasında Pudding'i kaçırması var ama en önemlisi Robin ile olan ilişkisi. Kuzan, bu sefer zamanında öldürmediği Robin'i öldürmekte kararlı olabilir. Bu durum Sanji'nin hep olağan hali oldu. Yani Oda dolaylı yoldan Sanji'yle bağlantı kurdurtacaktır. Belki daha fazlasını da görürüz.Diger taraftan aokiji'ler garp'i hallederse Luffy'lerin durumu daha da zor vs'de. En mantikli seçenek burada Sanji oluyor. BB, shilliew ve digerleri olsun az da olsa belli idi Sanji ve 1-2 tanesi muallaktaydi rakipleri ancak kuzan olaya dahil olursa sanji en uygunu. Alevi var ve zoro harici amiral için belkide tek uygun karakter. Jinbe o seviyede olmayabilir.