Bu arada Teach, Law dan poneleri aldı mı yoksa alamadan kaçtılar mı?
Yanık izli adam bence Crocus'la oturan sarı saçlı Wano şapkalı adam. Kapak hikâyesinde işlenmişti bir sayıda. Kim olabilir onu kestiremiyorum ama Roger'le bağlantılı çıkacak gibi.Kendi gemisinin yakınından geçen gemileri batırıyor ve muhtemelen şeytan meyvesi var denmiş. Saul bir anda güçlenmediyse bence o değildir. Yeni bir karakter görebiliriz.
Tayfa ellerine vermemiş o net bir kere. Gemiye Augur falan sızmışsa öyle almış olabilir yoksa bilmiyorum. Keşke bunu da gösterseydi.Bu arada Teach, Law dan poneleri aldı mı yoksa alamadan kaçtılar mı?
Karasakal her zaman akıllı biri olmuştur. Güçlü bir rakip gördüğü zaman sıvışması da onun gereksiz mücadelelerden kaçınması da elde etmeyi istediği şeylerden dolayı olabilir. Yani Karasakal, dediğin gibi üçüncü bir meyve ve uyanış gibi şeyler için bekliyor olabilir.Kaido bu Teach'i parça pinçik eder yahu. BB'den bir bok olması için bir tane daha hayvan gibi meyve yeyip üçünü de aynı anda uyandırması lazım
Sağolsun Oda beni yine yanıltmadı.Beklediğim birşeydi bu senaryo.Kuzan'ın bu bölümde yaptıkları düşündürücü. Eğer Karasakal ile olan geçmişi gösterilmemiş olsa farklı düşünürdüm, ama gerçekten de korsan olmuş gibi görünüyor. Kendisini Karasakal'a yamamaya çalışmamış, bilakis Karasakal onu tayfasına almak için uğraşmış. Bence artık onu düşman olarak görmek lazım.
Kaido Law'ı yendi, ve en güçlü halini ve en güçlü tekniklerini bile kullanmadı. Ki kaido kelimenin tam anlamıyla kişiyi yenmeye çalışmaz, onu ezer ve astı yapmaya çalışır. Onunla oynar. Tamamen olay bu. Kaido> güncel one piece, bu kesin bir şeyKaido Law’ı yenememişti @Lalo