Buggyi farklı kullanacak bence.. Zoro karşılaşması aradan çıkar belki bilmiyorum. Teach, Shanks ikilisinden biri daha erken elenecek ama benceGeliyor son pone için 4 yonkonun aynı yerde buluşması. Buggy abuk bir şekilde dahil olacaktır.
Buggyi farklı kullanacak bence.. Zoro karşılaşması aradan çıkar belki bilmiyorum. Teach, Shanks ikilisinden biri daha erken elenecek ama benceGeliyor son pone için 4 yonkonun aynı yerde buluşması. Buggy abuk bir şekilde dahil olacaktır.
Hele şu tipe heybete bak be. Tek rakibim Rayleigh der gibi bakıyorBepo'ya bak aslan kesildi.
Tayfa olarak bakarsan Kid'in de pek şansı yoktu. Ama hükümetle bir hesaplaşma olacaksa bu ikisi Amiral seviyesini görürLaw o yarışa ne ara girdi yahu? Tayfasındaki en güçlü adam ayı. Olsa olsa Kastamonu kralı olurdu.
Hulk'un teknik bilen hali işte. Şu haline bakıp ne kadar da güçten düşmüşüm çekiyor hayvanÖnce Galaksi Yumruğu şimdi Mavi Delik Garp reis uzay saldırılarına devam ediyor Bu adamın gençliği varya inanılmaz birşeydir belli oluyor ne kadar güçlü yıkıcı durduralamaz olduğu
dag ayisi vs kutu kola ayisi
mehhh... onlar sevimsiz ve çok boş yaptıkları için kafa açıyorlar, gelmesinler. ayrıca, law'ın tayfası yenildi. hurdacılar ise imha edildi. fark var arada.Ne gerek var? Kid'in durumu Law'dan daha beter, oldu olacak Kid'de Killer ile gelsin tayfaya.
Tayfasıyla sınır bu olsa da Law tayfasını bırakmaz. Bölümde de görüyoruz geri dönmek istiyor Bepo yalvarıyor. Yancı kelimesini sevmediğim ve bundan sıkıldığım için siteyle bide bunun için tekrar tekrar aşık atmak istemem gına getirttiren mevzu, kendi başına hareket etmesini istiyorum. Yolları elbet tarihten sebep yine kesişecek. Yine beraber savaşacaklar.mehhh... onlar sevimsiz ve çok boş yaptıkları için kafa açıyorlar, gelmesinler. ayrıca, law'ın tayfası yenildi. hurdacılar ise imha edildi. fark var arada.
gerek var mı? pek de yok açıkçası. zoro, yamato, sanji ve jinbe yeterince güçlü hali hazırda ki jinbei hariç diğerleri hâlâ gelişime açık ama öbür türlü gazeteden öğrenecek gerçekleri law. kendi tayfasıyla yeni dünyada yapıp edebileceği şeylerin sınırına geldi bu bölümle beraber. fatihin hakisi açarsa durum değişir tabii.