One Piece’in Shounen olmasına bir gün daha şükrettim.Tayfanın içinde bu adam yahu, sıkıntı daha da büyük.
One Piece’in Shounen olmasına bir gün daha şükrettim.Tayfanın içinde bu adam yahu, sıkıntı daha da büyük.
Naruto ve Sasuke. Tilki ve Genjutsu ikilisi.Egghead e yanaşan BB gemisinde ki kim bunlar eşzamanlıysa?
O hâlde Garp da "Aokiji-san, Yamerooo?!?1?1!" deseymiş keşke de soru işaretlerimiz gitseymiş :dÇok genel takılıyorsun gibime geldi .One Piece daha önce örneği var mi bulmak gerek .
Koby dediyse zaten ikisi uzun zamandır aynı adadaydılar Kuzan hain olsa çoktan saygısi biterdi bu zamana kadar.
Shounen'in hitap ettiği kitleyi düşününce milyonlarca Real Sanji'nin doğabileceği aklına geliyormuş, keşke seinen olsaymış diyorsun içinden :tOne Piece’in Shounen olmasına bir gün daha şükrettim.
söz konusu mu değil mi bunu bir tek oda bilir ve her karakter yeniden gözüktüğünde daha güçlü oluyor, law da daha güçlü döner ama serinin bundan sonraki kısmında fatihin hakisi olan ve bunu etkili bir şekilde kullanan karakterlerin borusu öteceği çok bariz. özellikle son 3 bölümün bize gösterdiği bu. şu noktadan sonra kendi tayfasıyla alabileceği yok çok sınırlı ki henüz bilmiyoruz ama elindeki kitabeleri kaybetmiş olması da ihtimal dahilinde.
hem görünürlüğü de artar tayfaya katılırsa.
Ne gerek var? Kid'in durumu Law'dan daha beter, oldu olacak Kid'de Killer ile gelsin tayfaya.Law Korsanlar Kralı olmayacaksa D. soyunu ve kayıp yüzyılı araştıracaksa onun için en mantıklısı bir Yonko’nun tümen komutanı olmak.E bu adam gidip Buggy’nin komutanı olmayacaksa(Allah göstermesin)en makul Yonko Luffy.
Geliyor son pone için 4 yonkonun aynı yerde buluşması. Buggy abuk bir şekilde dahil olacaktır.Kid ve Law'ın işi burada bitmez ama Kral olma yarışından elendiler o net kaldı 3 isim
nerede dedim la bunu ben law'ı anmam kiKaido Law’ı yenememişti @Lalo
Law o yarışa ne ara girdi yahu? Tayfasındaki en güçlü adam ayı. Olsa olsa Kastamonu kralı olurdu.Kid ve Law'ın işi burada bitmez ama Kral olma yarışından elendiler o net kaldı 3 isim