Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1081: Karasakal Korsanları'nın Onuncu Kaptanı Kuzan

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 256 90.5%
  • Orta

    Kullanılan: 19 6.7%
  • Kötü

    Kullanılan: 8 2.8%

  • Kullanılan toplam oy
    283
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kendi gemisinin yakınından geçen gemileri batırıyor ve muhtemelen şeytan meyvesi var denmiş. Saul bir anda güçlenmediyse bence o değildir. Yeni bir karakter görebiliriz.
Yanık izli adam bence Crocus'la oturan sarı saçlı Wano şapkalı adam. Kapak hikâyesinde işlenmişti bir sayıda. Kim olabilir onu kestiremiyorum ama Roger'le bağlantılı çıkacak gibi.

Bu arada profil fotoğrafına kalbimi bırakıyorum. Seni zaten seviyordum bir de Yamato'yu görünce doğru yolu bulduğunu görmekten pek bir mutlu oldum. Bu sana :utan: bu da Yamato'ya:utan:
 
4 tane yol ponesi varmış .2 si Bm ve kaido ise,geri kalanlar yanık yüzlü adamda mı oluyor?büyük ihtimal hepsi one piece in yerini gösteriyor.
 
Law’ın şapka güzeldi ha en çok onu geride bırakmalarına üzüldüm. Sabo’yu da döverse güzel bir şapka koleksiyonu olacak Karasakal’ın
 
Son hane baya duygusaldı.Kidde bir şey hissetmedim ama Lawda hissetmem normal.İyice işlendi çünkü.Şu Cross guild yerine Law olsaydı ne olurdu? Ayrıca cross guild nereye baglanicak kime harcancak merak ediyorum.

Şaka gibi tek Oruç reyiz kaldı.Acaba napıyor şuan.
 
Kaido bu Teach'i parça pinçik eder yahu. BB'den bir bok olması için bir tane daha hayvan gibi meyve yeyip üçünü de aynı anda uyandırması lazım
Karasakal her zaman akıllı biri olmuştur. Güçlü bir rakip gördüğü zaman sıvışması da onun gereksiz mücadelelerden kaçınması da elde etmeyi istediği şeylerden dolayı olabilir. Yani Karasakal, dediğin gibi üçüncü bir meyve ve uyanış gibi şeyler için bekliyor olabilir.
 
Kuzan'ın bu bölümde yaptıkları düşündürücü. Eğer Karasakal ile olan geçmişi gösterilmemiş olsa farklı düşünürdüm, ama gerçekten de korsan olmuş gibi görünüyor. Kendisini Karasakal'a yamamaya çalışmamış, bilakis Karasakal onu tayfasına almak için uğraşmış. Bence artık onu düşman olarak görmek lazım.
Sağolsun Oda beni yine yanıltmadı.Beklediğim birşeydi bu senaryo.

Kuzan’ı karakter olarak çok sevdiğimden ilk kez inşallah yanılırım diyorum…Bakalım.
 
karasakal bu kadar hakareti haketmiyor bence tp olmasına ve garip hareketler yapmasına olanak veren meyvesi olan ve hakisiyle meyve etkisi bile kapatabilecek kadar güçlü biri var bi zahmet dayak yesin azıcık sonuçta bu adam ceset wbyi alamıyordu tayfasız. daha gelişir seri sonuna yoksa harbiden çok saçma olur
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık