Hancock niye küçük görülüyor böyle tyridine bandığım?Boa Hancock bile Vaskoları gümletti Teach olmasa hepsi tarihten silinmişti , bu çapulcu takımı şu an adadan nasıl kaçacağını düşünmeli .
Hancock niye küçük görülüyor böyle tyridine bandığım?Boa Hancock bile Vaskoları gümletti Teach olmasa hepsi tarihten silinmişti , bu çapulcu takımı şu an adadan nasıl kaçacağını düşünmeli .
Yavaş çeksin en son Kid, Shanks'ın kılıcı çekiyordu.Sadece çekme yeteneğini kullanabilir şuan, baska bi sey yapamaz yami yami ile. Uyanış geçirmişse bilemeyiz ama
WB'nin gittiği alanBu bölümü okuduktan sonra @RedTeroR 'ün aklından geçenler: Ne olurdu WB de Gura Gura gibi bir güç olmadan bu kadar güçlü olsaydı he ne olurdu. Allah'ım inşallah bu kadar güçlü hakisi vardır. İnşallah böyle haki salabiliyordur. WB'ye de nasip et.
@Montana @II. Invictus @Dattebayo..!
Avatarından da utanmıyor. Invictus çok bozdu Montana’yı yemeğine ilaç bile katıyor olabilir. xDWB adam akıllı bir Akainu ile dövüştü onda da hali ortada. Lordlardan hiç biriyle karşı karşıya gelmedi. Kizaru’ya vuramadı, Kizaru tarafından yaralandı. Aokiji’ye de bir şey yapamadı.
Ben kendimdeyim de Garp gazıyla Wb gömenler değil. :SKendinde misin?
Yumruğu Garp vurdu ama senin de çenene vurdu.Avatarından da utanmıyor. Invictus çok bozdu Montana’yı yemeğine ilaç bile katıyor olabilir. xD
Ben kendimdeyim de Garp gazıyla Wb gömenler değil. :S
Garp ve Sengoku ellerini cebinden çıkarsa savaş 5dk falan sürerdi.WB'nin gittiği alan
3 amiral, tüm shicler, garp, sengoku, yüzbinlerce asker
Garp'ın gittiği alan
Shiryu
@Alpamis ise kuyruğu dik tutmaya çalışıyor xD
WB 55 müttefik gemi tüm tayfası ile gidiyor.WB'nin gittiği alan
3 amiral, tüm shicler, garp, sengoku, yüzbinlerce asker
Garp'ın gittiği alan
Shiryu
@Alpamis ise kuyruğu dik tutmaya çalışıyor xD
Onların çoğu makara ya ciddiye alınacak şeyler değil. Kaido > WB diye ciddi ciddi düşünenler var ama onlara tek laf söylemiyorsun.Ben kendimdeyim de Garp gazıyla Wb gömenler değil. :S
Garp ve Sengoku ellerini cebinden çıkarsa savaş 5dk falan sürerdi.
WB 55 müttefik gemi tüm tayfası ile gidiyor.
Garp tek başına Rocks WB Kaido BM Shiki ve daha nicesinin olduğu ortamı basıyot.
Hadi iyisiniz Shiryu'yu dövebilir belki GarpBu arada meyve değişikliği ile Nika mevzusu benim de hoşuma gitmiyor aslında @RedTeroR ama tamamen Oda'nın halt yemesi ve karakterin suçu olmadığı için görmezden geliyorum.