No no nooooo.Garp ölmez , Teach ise Garp karşısında bi halt yapamaz . Şu an Teachin verilmiş sadakası varmış demek lazım .
ayrıca bu ekip de Garpa bi halt yapamaz . Muhtemelen hepsi adayı bırakıp kaçacak .
Oda ben ne yaptım böyle aslında böyle bir şey yapmayacaktım en iyisi biraz dinleneyim de kendime geleyim diye düşünerek ara vermiş.Garp fazla geldi Sinekten Yağ Çıkarma lobisine, sindiremediler. One Piece'in en deli bölümlerinden birini görüyoruz ama yine beğendiremedik. Oda bile herkes bir kendine gelsin diye yine ara vermiş.
Garp bir kaç bölüme gidici zaten. Eski çağ yeni çağ muhabbetini seviyor Oda.No no nooooo.
Garp'ı sahaya bu şekilde sokmuşsa Garp gidici beyler. Coby kurtulur Garp ölür. Rez alın.
Daha bebe yaşında nikayı kendine hayran etmiş Luffy. Öyle atarlı ergenlerle bir tutacak değilizNika'dan sonra İrade demeye yüzün tutuyorsa artık senle tartışmaya girilmez be saçları güzelim
Cobynin bu adadan kurtulması , Morianın da seriye tekrar dahil olması için yazılmış bir senaryo. Garp buraları dağıtıp gider fazlası olmaz .No no nooooo.
Garp'ı sahaya bu şekilde sokmuşsa Garp gidici beyler. Coby kurtulur Garp ölür. Rez alın.
Aynen öyle. Sengoku gelir mi diye düşünüyorum bi'.. Ama o gelse ortalık biraz karışır. Bilmiyorum Bb ve tayfası iki efsaneyi gömebilir mi ?Garp bir kaç bölüme gidici zaten. Eski çağ yeni çağ muhabbetini seviyor Oda.