@Whitebear D üzülüyor o yüzden WB'ye bir şey demiyorum.Mwyi sana havale ettim usta...Yumruğu Garp vurdu ama senin de çenene vurdu.
@Whitebear D üzülüyor o yüzden WB'ye bir şey demiyorum.Mwyi sana havale ettim usta...Yumruğu Garp vurdu ama senin de çenene vurdu.
Sonra Shiki yanında Sengoku ile poz verirken siz ezikler mi yakaladınız la Roger’ı diyor.WB 55 müttefik gemi tüm tayfası ile gidiyor.
Garp tek başına Rocks WB Kaido BM Shiki ve daha nicesinin olduğu ortamı basıyot.
WB'ye gelen yardım -> 16 Tümen Komutanı + 1000'den fazla kişiden oluşan müttefik filosu + İmpel Down Kaçkınları + HancockWB'nin gittiği alan
3 amiral, tüm shicler, garp, sengoku, yüzbinlerce asker
Garp'ın gittiği alan
Shiryu
Shiki kafasına dümen geçmiş adam. Ne dediğini biliyor mu? Bu adam Roger'a da gel adamım ol diyordu. Daha sağlam şeylerle gel Emre.Sonra Shiki yanında Sengoku ile poz verirken siz ezikler mi yakaladınız la Roger’ı diyor.
Ne anlatıyorsunuzWB'ye gelen yardım -> 16 Tümen Komutanı + 1000'den fazla kişiden oluşan müttefik filosu + İmpel Down Kaçkınları + Hancock
MF'de sahaya inmeyenler ya da gayri-ciddi dövüşenler -> Sengoku, Garp, Mihawk, Dof,
-----------------------------
Garp'ın yardımı -> daha yeni tanıştığımız SWORD üyeleri hani kaptanları Cp0 ile baş edemeyen Drake olan SWORD üyeleri + Tashigi
Kaldı ki, Garp orada Karasakal var diye geldi. Ki Karasakal hala adaya dönebilir bir şey bilmiyoruz.
Söylediklerinde tek bir yanlış yok.Avatarından da utanmıyor. Invictus çok bozdu Montana’yı yemeğine ilaç bile katıyor olabilir. xD
Garp tek başına Rocks WB Kaido BM Shiki ve daha nicesinin oldugu ortama bunları durdurmak için gidiyor. WB daha Kaido'nun adasını basamıyor hacım.Ne anlatıyorsunuz
3 amiral+ shicler+garp sengoku diyorum gelmiş bilmem kaç tümen komutanı yazmışlar asşldkjalşskdjasd
Tamam Garp fanları tamam haklısınız xD
Bende bu yazdıklarının kaçta kaçının olaya dahil olduğunu yazdım. Sen ne anlatıyorsun ? Daha bir kaç sayfa önce Feat abartılıyor, bunda bir numara yok dedim. Fanlık yapsam "ooooo Garp solos" falan diye gezerdim ortalıkta. Ancak senin kıyasın koşullar çapında yersiz ve alakasız aga.3 amiral+ shicler+garp sengoku diyorum gelmiş bilmem kaç tümen komutanı yazmışlar
Onu Roger’ın gücünü görmeden önce söylüyor.Shiki beyazsakala çağ artık senin diye ziyarete gidiyor gayet aklı yerinde ama çılgın sadece.Shiki kafasına dümen grcmis adam. Ne dediğini biliyor mu? Bu adam Roger'a da gel adamım ol diyordu. Daha sağlam şeylerle gel Emre.
İşte bir doz daha verdi… Adamı böyle yavaş yavaş zehirliyor Arsenik verir gibi ama Montana farkında bile değil.@Whitebear D üzülüyor o yüzden WB'ye bir şey demiyorum.Mwyi sana havale ettim usta...