Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1080 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kimse kimseyi kandırmasın. Şunu hangi karakter yapsa o karakterin fanı/seveni burada coşar. Garp sevenlerinde hakkı coşması.
Ben hala davranışta ters buluyor muyum bu adamı buluyorum o başka. Bana ters.
 
Teach başlarında olsa "Bulaşmayalım." derdi. Bu değişik tipler nasıl bir karar alacaklar merak ediyorum. Çözmesi zor bir tayfa. Hakileri iyi midir, meyvelerle mi adam oluyorlar, ne ayaklar belli değil.
 
Onu diyorum bende. Kaido'nun alev ejderhası olduğu sahnede Luffy dev yumruk yapıp attığı zaman Ryou+Haoshoku Haki saldırısını iç içe kullanıyor. Kaido'nun alev zırhına bir süre dokunamıyor hatta Luffy bildiğin yanıyor. Sonra Luffy inatçılığı azmiyle Kaido'nun alev ejderhasını aşıyor ve asıl bedenine ulaşıyor.


Garp'ın böyle uzaktan saldırı atabilmesi saldırısının Kaido'ya hasar atabileceğini gösteriyor ama Luffy'nin yumruğu çok daha güçlü. Şimdiden Garp'ı geçtiği bariz.
Garp aynı mesafeden Kaidoya yumruk sallasa hasar falan atamaz, nereye atıyor :) Nikanin Kaidoya hasar vermesi için ada büyüklüğünde KKG yapması ve bu yumruğun Kaidonun alevini yarıp suratına gelmesi gerekti, öyle uzakta sallamakla olmaz o iş :)

Hocam, Shanks Ryokugyuu off guard yakaladığından dolayı anlik felç oldu, suan ikisi karşılaşsa böyle bir durum olmaz. He birde kral hakisi korkulu rüyası demek biraz saçma olmuyor mu? Ryokugyuu, yamato'nun kral hakisi kaplı saldırısını yedi ve tek dediği "acıttı' idi. Yani böyle bi tabir bence çok yanlış.
Aramakinin lafları konuyu özetliyor, Shanks için bugün olmaz başka zaman derken Kaido icin burda olsa gelmezdim diyor :) 1 vs 1 de Shanksla basbaya kapisirim ama Kaido olsa yemez diyor mealen :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık