Pekmez olmadığını bilemeyiz.
Pekmez olmadığını bilemeyiz.
Sevgi kanı o.
Tanımayanlar şaka yapıyor falan sanabilir ama Alpa gayet ciddi bu yorumunda.Pekmez olmadığını bilemeyiz.
Çok güzel bi örnek verdin, bende o zaman düşündüm acaba sadece silahlanma haki mi bastı yoksa gerçekten kral hakisi mi diye. En sonunda wikiye baktığımda orada kral hakisi kullandığı yazıyordu, o şekilde yamato'nun kral hakisi kullandığından emin oldum. Wiki Garp içinde ayni şeyi söylerse o zaman emin olurumBirkaç sayfa önce kral haki olduğu kesin değil, silahlanma da siyah yıldırım çıkarıyor demiştin. Yamato'nun saldırısının kral haki kaplı olduğunu nereden biliyorsun ki? Aramaki de "demek haki kullanıyorsun" diyor, bana silahlanma gibi geldi açıkçası.
Yav he he.Tanımayanlar şaka yapıyor falan sanabilir ama Alpa gayet ciddi bu yorumunda.
Bu bölümdeki ataktaki net kral hakisi. Öyle b.haki efekti yok.Çok güzel bi örnek verdin, bende o zaman düşündüm acaba sadece silahlanma haki mi bastı yoksa gerçekten kral hakisi mi diye. En sonunda wikiye baktığımda orada kral hakisi kullandığı yazıyordu, o şekilde yamato'nun kral hakisi kullandığından emin oldum. Wiki Garp içinde ayni şeyi söylerse o zaman emin olurum
Anladım hocam, ama dediğim gibi o bilgi en kötü retcon yiyer.
Dragon gecikmiş, hemen ardından yaralı birinden bahsediliyor. Özelikle çizilmiş bir sahne, spekülasyona gayet açık.
Wiki'yi yazanlar da sen, ben. Çoğu bilgide wiki benim için de güvenilir bir kaynak ama bunun gibi bulanık bilgilerde net bir şey söylemekten çekiniyorum.Çok güzel bi örnek verdin, bende o zaman düşündüm acaba sadece silahlanma haki mi bastı yoksa gerçekten kral hakisi mi diye. En sonunda wikiye baktığımda orada kral hakisi kullandığı yazıyordu, o şekilde yamato'nun kral hakisi kullandığından emin oldum. Wiki Garp içinde ayni şeyi söylerse o zaman emin olurum