Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1080 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abartmayalim hocam, en kötü kan kusma olur. Ciddi hasar olmaz.
Haki, özellikle logia olan amiraller karşısındaki en büyük güç. Kral haki ise korkulu rüyaları. Shanks çok güzel gösterdi bunu.

Şu yumruğu Kizaru'yu bırak muhtemelen serinin son düşmanı Imu bile yese kulaklarından kan gelir bu arada, Kizaru'yu küçültecek bir şey değil bu
İmu'yu bilemem ama amiralleri kanırtacak bir gücü olduğu ortada.
 
Yumruğu nasıl ulaşır ya :D adam temassız şamar atıyor köyün dışından.
Onu diyorum bende. Kaido'nun alev ejderhası olduğu sahnede Luffy dev yumruk yapıp attığı zaman Ryou+Haoshoku Haki saldırısını iç içe kullanıyor. Kaido'nun alev zırhına bir süre dokunamıyor hatta Luffy bildiğin yanıyor. Sonra Luffy inatçılığı azmiyle Kaido'nun alev ejderhasını aşıyor ve asıl bedenine ulaşıyor.


Garp'ın böyle uzaktan saldırı atabilmesi saldırısının Kaido'ya hasar atabileceğini gösteriyor ama Luffy'nin yumruğu çok daha güçlü. Şimdiden Garp'ı geçtiği bariz.
 
Bana göre seride ham güç açısımdan en güçlüsü garp silahlanma hakisindede en iyisi bence shanksda kral hakide en iyisidir
 
Kaido'nun onu aşan saldırıları yok mu? Garp'inkini geçen var mı? olmayabilir.
Haki kullanıcısı adamın haki bazlı isimli tekniğini diğerlerinin düz haki saldırısıyla karşılaştırırsan evet yoktur.

Wb ve Roger denk haki çarpıştırdı. Ama wb’de Roger gibi haki saldırıları yok. Dövüş tarzı meselesi artık bu. Seviye değil.

Meyveliler meyveyle isimli saldırı atıyor. Onlarla dağ patlatıyor. Haki kullanıcıları da hakiyle isimli saldırı üretmeye başlamış. Ama hakinin seviyesi çok ayrı ligde değil. Öyle olsa Roger ve Wb çarpıştığında sarhoş kaido’nun luffy’e üstün geldiği çarpışmaya benzer bişey görürdük.

Garp’ın yaptığı şey sadece temassız haki mi onu bile bilmiyoruz daha. Uzak mesafe saldırısına haki ekledi belki de. Adam rokushiki ustası.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 18)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık