Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1080 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doflamingo, Crocodile, Moria, Kuma gibi lordlar sağ kol değilse bile komutan seviyesindeler. Amiral adayları var, bir sürü güçlü koramiral var. Sayıca zaten Donanma ona, yirmiye katlar imparator tayfalarını. Teknolojik olarak da kat kat üstün Donanma tarafı. Jack, Smoothie falan mı dengeliyor bunları anlamadım.
Crocodile(ts öncesi), moria ve kuma(gücü belli değil ama pek bi olayi olmaz diye düşünüyorum)bence o kadar güçlü değil, Doflamingo ise Cracker levelinde biri bana göre. Birde sayıca donanma yüksek olsa bile çoğunluğunun imparatorların kral hakisine tekte gideceği kesin olarak yüzde yüz eminim. Jack, smooothie dediğin kişilerde o kadar zayıf kişiler değiller, onlarda cok güçlü yonkou komutanlarıdır. Ayrıca savaşta kim nasıl eşleşir kimse bilemez, yonkou tarafında hâlâ güçlü müttefikler ve komutanlar var. Birde seri sonu Luffy'nin donanmaya 4 yonkou tayfasindan daha büyük bi filo ile saldıracağı gerçeği var, o zaman görürüz kim kimle eşleşiyor anlarız ama opde eşleşme vs genelde olmaz, herkes önüne kim çıksa savaşır, Marineford da oldugu gibi.
 
Marcoya vurduğu yumrukla
Bu yumruk arasında uçurum var.
Marconun kafası sariliydi adam anka kuşu
Garp orada hiç birşey yapmadı yani MF'de... Zaten bir sürü duygu durumu vardı kafasında bir sürü düşünce git geller... Normal yumruğuyla Magma karşısında duran Marco'yu pert etti...

Son sayfada ki yumruğu Gura Gura ile attığını düşünsenize neler olurdu... Adam Roger'ın kılıcını yumruklarıyla durdurmuş birisi...

O kadar çetin dövüşmüşler ki kanka olmuşlar artık. Garp, MF de Marco'yu yumrukladığında korsanların şekli şemali değişiyor. Amiraller varken bile kimse amirelleri iplemezken Garp devreye girince herkes buz kesiyor.

WB de korkmayın o sadece yaşlı biri diyerek durumu toparlamaya çalışıyor. SODA bu karakteri maymun etmezse bu karakter bu adayı yıkar adamınıda alıp gider.

Ayrıca ada'da çok sayıda mahkum var ve bunlar da denizciler tarafına geçecektir. Moria'da kurtuldu mu büyük bir güç kazanacaktır denizciler.
 
Tamam da, databookta yazanla Oda'nın farklı şeyler söylediği çok oldu. O yüzden databooka güvenmemeni söylüyorum. Orada A yazıyorsa, yarın B çıkar. Sabo olayında karakterin öldüğü bilgisi geçiyor, yazar da bunu onaylıyor. Sonradan bakıyoruz karakter yaşıyormuş. Mangada ölüp ölmediği belli değilken, databookta direkt olarak öldüğü yazıyor. İşte bu alenen okuru kandırmaktır.
Hocam başta da söyledim şimdide söylüyorum, Databooklar o dönemin bilgisine göre yazılır. Yanlış hatırlamıyorsam sabo'nun yaşadığını Dressrosa yayında öğrendik, ve biz o yaya kadar sabo'yu ölü biliyorduk. Green Databook ise November 4, 2010 tarihde yazıldı. Dressrosa yayı ise January 19, 2014 de yazılmaya başlamış, yani o yaya kadar biz sabo'yu ölü olarak biliyorduk ama yaşıyormuş. Databooklar o dönemin zamanına göre ne varsa yazar, hee sonradan ekstra bilgi geldi ve farklı bir sey öğrendiysek o bilgi retcon yer, Databook'un geri kalanını çürütmez yani.

Edit:
Baştaki dediğini unutmuştum, onada cevap verim. Red,yellow,green ve Blue databookların yazarı eiichiro Oda' imıs. Baska biri yazmamış yani. İnternetten bakabilirsin.
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık