Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1080 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ray karşısında yüzünde ter olan Kizaru tedirginleşirken kalkıp da burada Garp ile kıyaslamak Garp'ın şahsını küçümsemekten başka birşey değildir. Garp yaşlanmış olabilir fakat antreman vs yapmadığı anlamına gelmiyor. Civa gibi duruyor hala...

WB 72 yaşında gitti. Garp o zaman 76ydı şuan 78 ve o zaman da Garp çok dinçti hala dinç. Çok yaşlandı diyenler 2 senelik atlamayı 10 sene filan sandı galiba.

Garp'ın bir rahatsızlığı yok antremanlı bir adam. Formuna dikkat eden birisi e 78 yaşında yaşlı birisi kabul ama One Piece dünyasında ki özel karakterlerden birisi onun için bu yaş olayını abartmaya gerek yok. Bu yaş olayu yüzde kaç etki eder onu tartışın.

BM 68 yaşında görsen Garp'tan yaşlı dersin. Yonkou seviyesi bir denizciden bahsediyoruz burada arkadaşlar. Normal bir denizciden değil bir amiraldende değil.

Yonkou ile eş değer bir karakter. Dünkü denizci veya amiral değil...
 
Ulaşırmış ya Garp'dan böyle uzak mesafeden haki salınımı beklemiyordum. Haki denilen şey bu serinin zirvesi o belli oldu çok net bir biçimde. Zaman atlaması öncesi silahlanma Haki'si ile gördüğümüz en iyi saldırı Sentomaru'nun Ashigara Dokkoi saldırısıydı. Hatta Sentomaru bu konuda en iyisi olduğunu iddia etmişti. Zaman atlaması sonrası silahlanma Haki'sinin zırh gibi kullanılabildiğini gördük. Şimdi Kral Haki'sinin çok farklı bir kullanımına şahit oluyoruz. Bu kadar uzak mesafeden bile böyle bir saldırı yapabiliyor olması muazzam bir güç.

Zamanında yumrukla dövüşen Garp için Magellan'a vurursa kendisi de zamanla zehirden dolayı etkilenir diyordum. Tabi o zamanlar Haki'nin böyle bir kullanımı olduğunu bilmiyorduk haklı olarak böyle düşünüyorduk.

Garp'ın neden isminin Xebec, Roger, WB ile birlikte zirvede anıldığı belli oldu. Adamda Haoshoku Haki de varmış.

Luffy, Zoro ve Sanji acilen bir adada bir ay boyunca gece gündüz Haki eğitimi versin diğer tayfa üyelerine. Halen tayfada Haki kullanmayı bilmeyenler var ya şaka gibi.
Ulaşsa ne olacak, Nika haki salarak mı fırlattı Kaido'yu, o yumruğun hedefe fiziken vurması gerekti. Garp böyle uzaktan hazırlıksız ve dikkatsiz Kaido'ya vursun, ilk karşılaşmadaki Luffynin G3 kokalı fil yumruğu kadar bile etki etmez. :)

E. Oda muhtemelen aynı iki yıl sonraki koka uydurması gibi yeni bir şey uyduruyor ve şok dalgasına haki ekletiyor, bundan sonra gözüken bütün şok dalgalarına muhtemelen haki ekleyecek, Mihawk'ın veya Zoro'nun kesikleri siyah yıldırımlı olur, biraz vakit geçsin BM'de devlerin kullandığı slashine haki eklerdi diyeceğiz bakın görün :)


Uyanışı vardı madem niye kullanmadı. Son anına gelmiş karakter. Görmediğimiz bir şey için kesin vardı diyemeyiz. Shanks haki konusunda daha güçlü çıkacak muhtemelen. Serinin zirvesi olan adam serinin bitmesine daha yıllar varken aradan çıkarılmazdı. Kendi dönemi içinde en güçlü olabilir belki ama tüm karakterler içerisinde en güçlü demek fazla kaçıyor.
Yahu adam Uyanış hakkında brifing veriyor, hiç bilmese haklısın, 40 küsür yıllık meyve kullanıcısı, 2 yıllık Kaku uyanış açıyor ama uyanışı bilen adamda mı yok, saçmalık. O yüzden evet kesin vardı bence :)

Serinin zirvesi niye aradan çıkarılmıyor, WB ölmese Novalar, Croco, Denizciler NW'ye giremiyordu, kaos için WB aradan çıkarıldı, aynı şeyi Kaido'ya yaptı işte. Kaido ölmese kimse harekete geçemiyor, kıpırdayamıyordu, Kaido'yu indirdi, Shanks BB harekete geçti :) Dragon Ball değil ki en son çıkan en güçlü olsun :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık