Kujaku ve Hibari için Sword'a başvuru yapasım geldi. .d @Büyük Komutan Sakazuki başvuruyu yapmış bile.
Son düzenleme:
Nolmuş yani anlamadım bir kamyon toprak atıp gömmüşsünüz utanmadan jenerikler falan.Bre cahil, ben kolay kolay denizci gömmem.
[Spoiler] - 1061: Çokbilmiş - Geleceğin Adası
Siteye ne oldu böyle bir komlo kokusu alıyorum.:artiz: Denizci lobisi her bölüm eksi yazmasından sıkılmış ve çirkefliğe başlamış diye bir duyum aldımwww.korsanfan.com
8 Ekim 2018den beri konum bilgim Water 7'dı. Artık Hibari'nin dizinin dibi oldu.Kujyaku ve Hibari için Sword'a başvuru yapasım geldi. .d @Büyük Komutan Sakazuki Başvuruyu yapmış bile.
O 4 komutan hariç alayına tek attı sanırım.Korsanları özellikle merkeze toplamışlardı.Garp tek atıp noktayı koymuş olabilir mi .
Bana öyle bir izlenim verdi .
Aynen öyleBirileriyle dövüşmeden bina yıkımını abartmaya gerek yok. Yc4 rakibiyle kapışmasını merakla bekliyorum.
Luffy'nin, Kaido'ya attığı son yumruğa bak. Bu seride ondan daha büyük bir güç gösterisi yoktur.Garp, op evreninde gördüğümüz en büyük güç şovuna imzasını atttı. Ne Mihawk'ın Mf kesişi ne de Roger ve Beyazsakal'ın kral haki çarpışması bu şova denk değil.
Büyük adamsın Garp!
@Alpamis ne diyorsun usta?Luffy'nin, Kaido'ya attığı son yumruğa bak. Bu seride ondan daha büyük bir güç gösterisi yoktur.
Garpın şu yumruğuna Kaido dibinden maruz kalda deri değiştiren Yılan gibi kalırdı Kaido. Ejder derisi sökülür gider, iskeleti kalırdı.Luffy'nin, Kaido'ya attığı son yumruğa bak. Bu seride ondan daha büyük bir güç gösterisi yoktur.
Adam doğru diyor. Havada tek attı Kaido'ya.@Alpamis ne diyorsun usta?