Prince Grus reisi övmüştük @II. Invictus ile. Gotti icraatinden dolayı.Vegapunk'un adasına ilk gidildiği zaman gösterildi sanırım Sword timi. Pek iyi şeyler yazmamıştık galiba onlar hakkında. @Montana
Yine mi patladılar ? Artçı deprem gibiler valla büyük depremden sonra haftasına bir patlama daha geliyor.@II. Invictus ile beraber adamlara sıfır bir karakteri, tinerci ve balici diyordunuz.
Yanlış fikre kapılma derken çok tatlı çıkmış. Koby şanslı adam, hem Hibarisi var hem de kurtarmaya Garp geliyor.
Op evreninde yaşıyor olsaydım şu keskin nişancıya öyle bir tutulurdumki ne devrim kalırdı aklımda ne başka bir şey. Yollarımız ayrıldıktan sonra Dragon gibi bakardım uzaklara.. hatta belki de ona dalmışken o kurşunlardı beni bir kez daha vurulmuş olurdum kalbimden...
Bre cahil, ben kolay kolay denizci gömmem.Yine mi patladılar ? Artçı deprem gibiler valla büyük depremden sonra haftasına bir patlama daha geliyor.
Bu kadar duygusallık iyi değil. Kendini kaptırma. Dik dur.
Op evreninde yaşıyor olsaydım şu keskin nişancıya öyle bir tutulurdumki ne devrim kalırdı aklımda ne başka bir şey. Yollarımız ayrıldıktan sonra Dragon gibi bakardım uzaklara.. hatta belki de ona dalmışken o kurşunlardı beni bir kez daha vurulmuş olurdum kalbimden...
Vallaha hiç sorma bu adamın sırtı daha yere gelmez valla.. kendine bağlanmış sağcıçı da var tırt birisi de olsa.Yanlış fikre kapılma derken çok tatlı çıkmış. Koby şanslı adam, hem Hibarisi var hem de kurtarmaya Garp geliyor.
Yapma abi bu kadına sıkılır mı ? Zaten tüfek doğrultsan içinden mermi değil çiçek çıkıyor öyle bir kadın..Bu kadar duygusallık iyi değil. Kendini kaptırma. Dik dur.