Güç olarak savunuyordum bir ama soğudum fazla pislik çıkacak gibi. Korsanlık raconunda çocuk olmaz diyen Big Mom nere çocuk köle satmak nere.Niye savunuyordun ki zaten bu at hırsızını olum bunda her yol vardır.
Güç olarak savunuyordum bir ama soğudum fazla pislik çıkacak gibi. Korsanlık raconunda çocuk olmaz diyen Big Mom nere çocuk köle satmak nere.Niye savunuyordun ki zaten bu at hırsızını olum bunda her yol vardır.
Belki ilerde kendilerine ait seri görürüz. Ümidim o yönde.Bu Sword tasarımları OP'un tasarımlarına pek benzemiyor. Ama hoşuma gitti. Hepsini orijinal çizmiş. Belli tarzları var. Üstünde emek var yani.
Bunda bir güç çıkar o da ne kadar çıkacak göreceğiz. Gerisini komple at çöpe.Güç olarak savunuyordum bir ama soğudum fazla pislik çıkacak gibi. Korsanlık raconunda çocuk olmaz diyen Big Mom nere çocuk köle satmak nere.
Güç de çıkmayacak gibi çıksa bile Denizcilerin onayını almadan gösteremez gücünü.Bunda bir güç çıkar o da ne kadar çıkacak göreceğiz. Gerisini komple at çöpe.
Dostum sen muhteşem bir detaysınGüç de çıkmayacak gibi çıksa bile Denizcilerin onayını almadan gösteremez gücünü.
Teach fanlığı adı altında Teach'e ölümüne gömüyor olmana bitiyorum.Ne oldu acaba hiçbir şey anlamadım?
Ruh hastası olduğu için değil, terbiye meyvesi yemiş karı, binayı azarlayınca bina götün götün geri kaçıyor, öylece binaların yerini değiştirip korsanları çembere alıyor sonrasında gelin sizi evcilleştirim gibi bir şey diyor, meyvesi baya iyi, canlı cansız farketmiyor sanırım.Bina kamçılayıp duvara konuşuyor ruh hastası. Femme fatale tiplere bitiyorum