Bina kamçılayıp duvara konuşuyor ruh hastası. Femme fatale tiplere bitiyorumBu Sword tasarımları OP'un tasarımlarına pek benzemiyor. Ama hoşuma gitti. Hepsini orijinal çizmiş. Belli tarzları var. Üstünde emek var yani.
Kid'de öyle. Kid öldü mü diyorsun sen şimdi?Teachin ölüp seriden çıkması lazım, o iş Luffye kalırsa yaş . Hayalimi öldürdü deyip ağlayacak bir tipe benzemiyor bence Teach .
Oda kadar şekilci adam yok, tipi iyi olan güçlü oluyor tipi kötü olan güçsüz oluyor genelde. Zoro kötü yola düşse diye çizimi var mesela, tipe bak.Bu Sword tasarımları OP'un tasarımlarına pek benzemiyor. Ama hoşuma gitti. Hepsini orijinal çizmiş. Belli tarzları var. Üstünde emek var yani.
Karasakalı gömerken beni etiketlemene gerek yoktu daha çok kahrolayım diye mi yapıyorsun bunu bana.Oda kadar şekilci adam yok, tipi iyi olan güçlü oluyor tipi kötü olan güçsüz oluyor genelde. Zoro kötü yola düşse diye çizimi var mesela, tipe bak.
Karasakalın da tipi çirkin olduğu için diğer imparatorlar kadar caka satamıyor ya kaçıyor ya yalvarıyor @BirGaripMami
Sen de bu durumlardan yakınıyorsun reis, destek atıyorum.Karasakalı gömerken beni etiketlemene gerek yoktu daha çok kahrolayım diye mi yapıyorsun bunu bana.
Enma'yı bırakmayı unutan ZoroOda kadar şekilci adam yok, tipi iyi olan güçlü oluyor tipi kötü olan güçsüz oluyor genelde. Zoro kötü yola düşse diye çizimi var mesela, tipe bak.
Karasakalın da tipi çirkin olduğu için diğer imparatorlar kadar caka satamıyor ya kaçıyor ya yalvarıyor @BirGaripMami
Ryuma yerine Pinzoro genleri ağır bassaydı Zoro bu, nerede görsem tanırım.