Kafasına göre takılan bitirim tiplerden kurulu denizci organizasyonu. Başlarında da piskopatın tillahı manyak güçlü bir tip. Amerikan filmlerinden fırlama seksi birim havası. Bu ekip tutar.
Kusura bakmayın, benim hatam. Seriyi ciddiye alarak okumadığımdan, bir şaka yaptım ve devam ettirdim. Ciddi olduğunuzu tahmin etmemiştim.Teachın hayal ettiği hayat nerden bahsedildi de wapol o hayatı yaşıyormuş.Şurda ki küçücük bir olayı Karasakalın hayali yapmak nasıl bir olay aklım mantığım almıyor.
Şu seriyi ciddiye almak benim en büyük hatam çok özür dilerim senden.Fanı olduğumuz karakter yüzünden kanser olduk günden güne.Kusura bakmayın, benim hatam. Seriyi ciddiye alarak okumadığımdan, bir şaka yaptım ve devam ettirdim. Ciddi olduğunuzu tahmin etmemiştim.
Oraya Weevil ve Flamingo da gelirse bomba olur.Yabancı op severler Moria'nın Perona & Mihawk bağlantısı ile Cross Guilde katılacağını yazıyor.Hazır Garp gelmişken olmaması için bir sebep yok.
Edward Newgate denizcilere öldü işte. Teach, Luffy'e gidecek.Teachin çöküşü yakındır bence .
Ünlü korsan edward Teach denizciler tarafından öldürülmüştü , bizim Şopar Teachte hükümet tarafından ortadan kaldırılacak . Yakındır yakın .
Bon Chan yaşıyor mu bilmiyor. İntikam alınacak bir durum da yok.Bon Chan
Teachin ölüp seriden çıkması lazım, o iş Luffye kalırsa yaş . Hayalimi öldürdü deyip ağlayacak bir tipe benzemiyor bence Teach .Edward Newgate denizcilere öldü işte. Teach, Luffy'e gidecek.
Wb'yi korsanlar öldürdü günün sonunda.Edward Newgate denizcilere öldü işte. Teach, Luffy'e gidecek.