Güzel bir alan meyvesi.Pizarronun meyvesi çok iyi. Koca adayı yönetiyor. Muazzam bir güç. Tam yonkou meyvesi.
Bu ancak Kuzan veya Sengoku'dan birinin ya da her ikisinin de müdahelesiyle mümkün olur. Bu ekiple olmaz o iş. Yani aslında bir şekilde bunun için fırsat var ama Oda'da o cesaret var mı bilmiyorum. Öte yandan Hasır şapka tayfası için düşünülen Bb'yi denizcilere harcatır mı onu düşünmek lazım.Teachin çöküşü yakındır bence .
Ünlü korsan edward Teach denizciler tarafından öldürülmüştü , bizim Şopar Teachte hükümet tarafından ortadan kaldırılacak . Yakındır yakın .
Kaç kez bilale anlatır gibi açıklandı ama sene oldu 2023 hala bunu söyleyenler varsa cidden ne desek boş.Muhakkak yazılmıştır. Garp madem bu kadar efsanevi güçlü Marineford savaşında evlatlığını Roger ın mirası, Luffy nin abiliği Ace'i niye kurtarmadı. Kıçı kırık Coby benim korumam altında diyor birde. Shanks savaş öncesi Kaidou yu durdurup büyük savaşa yetişip savaşı durdurdu. Garp sadece izledi. Kötü karakter Garp.
Garp adam gibi adamdır.Hatta adamlığın zekatını verse cümle alem âbad olur.Muhakkak yazılmıştır. Garp madem bu kadar efsanevi güçlü Marineford savaşında evlatlığını Roger ın mirası, Luffy nin abiliği Ace'i niye kurtarmadı. Kıçı kırık Coby benim korumam altında diyor birde. Shanks savaş öncesi Kaidou yu durdurup büyük savaşa yetişip savaşı durdurdu. Garp sadece izledi. Kötü karakter Garp.
Sakin olun ben öyle bir haki sergiledi ki benzetme yaptım sadece. Kimseye bir şey yedirmedim.Her şeyin meyve olmadığının canlı kanıtı olan Garp’a niye meyve yedirmeye çalışıyonuz ki? Adam dünyayı yok eden meyvelere sahip olmadan da, o meyveleri yiyenleri kevgire çevirilebileceğinin canlı örneği. Kaidou Başgan da öyle diyordu zaten. Muhtemelen bundan sonra full haki odaklı göreceğiz çoğu şeyi. Önce Shanks, sonra Garp şovunu yaptı. Muhtemelen Rayleigh de azmanın tekidir. Dragon ve Mihawk da meyvesiz canavar çıkacaklardır.
Senaryo işte, normalde öldürüp geçmesi lazım. Hâlâ dünya hükümetinden beklentileri var ve hâlâ onlara yaranmaya çalışıyor.Karasakal biraz fazla hayalci olmuş. Koby karşılığı böyle bir anlaşmayı kabul edeceklerini nasıl düşünebildi acaba.