Sword takımı çok havalıydı. Prens Grus panelini bayağı beğendim. Bunun dışında Kuzan, idolü olan Garp'la karşılaşınca ne olacak merak ediyorum. Koby ile Kuzan etkileşimi de. Çok merak ettiğim etkileşimler var.
Vegapunk versin aynı silahı Usopp a da ondan sonra görelim.Hibari'ye helal olsun vallahi Usopp'un 1000 bölümde yapamadığını 1 bölümde yaptı
Ve şu Coby spin-off serisi çıkmalı artık! Şu çocuğu bir işle yaaa ODA!Sword takımı çok havalıydı. Prens Grus panelini bayağı beğendim. Bunun dışında Kuzan, idolü olan Garp'la karşılaşınca ne olacak merak ediyorum. Koby ile Kuzan etkileşimi de. Çok merak ettiğim etkileşimler var.
İnan kimse BB Garpa yenilmiş demez. Zaten herkesin beklediği çok olağan bir durum.Ben de onu anlatmaya çalışıyorum.
Garp 4 tane komutan yense Garp'a ne faydası var ?
Garp Bb'yi yense Garp'a faydası var ama Bb o saatten sonra ağzıyla Redline'ı yarsa karizması, etkisi, ağırlığı sıfır.
Yani Garp fanlarından başka kimseye faydası olmayacak hikayeye katkısı olmayacak bir mevzu.
Tarih bilmiyorum da bu olmaz. Ama olsa duygu seli yaşardım.Klon falan değildir di mi? Tarihler tutuyor mu?
Daha ne benzeyecek olmuş işte Marine haline bak Cora'nın Grus çocuğu mu dersin.Yok be
Garp ve Roger ın neden ve nasıl orada olduklarını net biliyor muyuz ben tam hatırlamıyorum. Eğer dediğin gibiyse o zaman sıkıntı yok, Garp orada yapması gerekeni yapmış denilebilir.Orada sadece kutsallar yoktu, denizci erleri de vardı. Ayrıca bu Garp, Roger'ın nerede olduğunu duyduğu an yakalamak için yola çıkan bir tip. O adada Roger'ın yanında Xebec'de var. Şimdi bu adam orada dövüşmeyip bırakıp gitse "korkak ya bu kaçmış" derler, Xebecgillere dalıp yumruğu vura vura Rocks korsanlarını dağıtsa "köpeklik yapmış kutsalları savunmuş" derler. O adamın orada böyle güzel bir vs'yi bırakıp gitmesi veya denizci erlerini bırakıp gitmesi söz konusu bile olamaz.
Aramaki'den sonra Gion'dan bir umudum yok benim. Ne varsa eskilerde var.Domino yerine Gion derdim gerçi ama güzel üçlü yine de.
Aynen öyle böyle bir silah yakışır zaten çiçek böcek atıyordu tam adamı işte usoppVegapunk versin aynı silahı Usopp a da ondan sonra görelim.
Ben iflah olmam da bu kadar büyük zar atmam bundan sonra 3 ay avatar ne demek yok yahu. 6 ay forumda yoktum zaten 1 senedir Tiksav nicki kayıplarda..Zerre alışmadık. İnsanın bakınca midesi bulanıyor.
Şu kumarı azalt artık tiksav bir daha böyle bir şey yaşanmasın