İlk defa bi bölüm için oy kullandım. Adaya giriş şekli bile yeterli bi sebep
21 Nisanda bitiyorGördükçe üzülüyor insan, az kalmış sabrın sonu selamet...
Alışmıştık aslında bu haline. İnsanın saygı duruşuna geçesi geliyordu.21 Nisanda bitiyor
Zerre alışmadık. İnsanın bakınca midesi bulanıyor.Alışmıştık aslında bu haline. İnsanın saygı duruşuna geçesi geliyordu.
Büyük Komutan yazmasının da etkisi var dediğimde. Komutanınla mesajlaşıyormuş gibi düşün.Zerre alışmadık. İnsanın bakınca midesi bulanıyor.
Şu kumarı azalt artık tiksav bir daha böyle bir şey yaşanmasın
Efen D. Coby diye bir isme bakar o iş. Soyunu sopunu bağlar önemli bir aileye. Herkes Gol D. ve Monkey D.ler gibi manyak değil; Trafalgar ve Portgas gibi sakin tipler, MarshalL D. gibi şerolar, Jaguar D. gibi aklıselimler, Rocks D. gibi çılgınlar falan var, bunlarda çeşit çeşit. Köpek gibi hakisi olmadan Efsane seviyesi zor cidden, o da soy ile alakalı.Öyle veya böyle bundan Garp çıkmaz. Ama sağlam bir meyve yiyeceğini daha da boy atacağını ve en az MF üçlüsü kıvamına geleceğini düşünüyorum zirvesinde.
Ulan sadsafassafsafa boşluğuma geldi anasını satayımEfen D. Coby
Karasakal'ın durumunu yanlış değerlendiriyorsunuz. Daha önce bu durumu açıklamıştım.Dağa taşa yaptığı saldırı derken ciddiyim; o daire ile belirlenen alana saldığı hakiyi Kuma'nın tekniği gibi sıkıştırıp küçültse karşısında kim olursa olsun tozu kalmaz.
1059. bölüme tekrar bir bakıver; Ray'in, Garp'a göre cızırtı sayılabilecek Siyah Yıldırımlarını gören BB nasıl R yapıyor, Garp'ın gökdelen boyutundaki Siyah Yıldırımlarını zaten Law ile kapıştığı yerden görmüştür ve Auger'a adada ne oluyor diye sormuştur; adada Garp'ın olduğu öğrenince 'O adaya çıkarsam öleceğim' hastalığına yakalanır.
Shanks kankası savaşı bitirdi; yoksa o Kara Sakal'ı orada parçalarlardı.
Oha. Sırf sevildi diye Rosinante çakması mı yaptı bu Oda?Cora-san sence de benzemiyor mu