Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1080: Efsanevi Kahraman

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Çok iyi

    Kullanılan: 279 75.8%
  • İyi

    Kullanılan: 56 15.2%
  • Orta

    Kullanılan: 20 5.4%
  • Kötü

    Kullanılan: 13 3.5%

  • Kullanılan toplam oy
    368
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öyle veya böyle bundan Garp çıkmaz. Ama sağlam bir meyve yiyeceğini daha da boy atacağını ve en az MF üçlüsü kıvamına geleceğini düşünüyorum zirvesinde.
Efen D. Coby diye bir isme bakar o iş. Soyunu sopunu bağlar önemli bir aileye. Herkes Gol D. ve Monkey D.ler gibi manyak değil; Trafalgar ve Portgas gibi sakin tipler, MarshalL D. gibi şerolar, Jaguar D. gibi aklıselimler, Rocks D. gibi çılgınlar falan var, bunlarda çeşit çeşit. Köpek gibi hakisi olmadan Efsane seviyesi zor cidden, o da soy ile alakalı.
 
Dağa taşa yaptığı saldırı derken ciddiyim; o daire ile belirlenen alana saldığı hakiyi Kuma'nın tekniği gibi sıkıştırıp küçültse karşısında kim olursa olsun tozu kalmaz.

1059. bölüme tekrar bir bakıver; Ray'in, Garp'a göre cızırtı sayılabilecek Siyah Yıldırımlarını gören BB nasıl R yapıyor, Garp'ın gökdelen boyutundaki Siyah Yıldırımlarını zaten Law ile kapıştığı yerden görmüştür ve Auger'a adada ne oluyor diye sormuştur; adada Garp'ın olduğu öğrenince 'O adaya çıkarsam öleceğim' hastalığına yakalanır. :fool:

Shanks kankası savaşı bitirdi; yoksa o Kara Sakal'ı orada parçalarlardı.
Karasakal'ın durumunu yanlış değerlendiriyorsunuz. Daha önce bu durumu açıklamıştım.

Karasakal orada yanında Devon ve Vasco Shot ile geliyor ve ikisi de Hancock'un büyüsüne kapılıp taşlaşıyor. Hancock'u yakaladığı zaman Hancock "beni öldürsen bile adamlarını kurtaramazsın." Diye belirtmişti. Burada Karasakal'ın eli bir kez bağlandı.

Adada bir sürü denizci var ve Hancock'u ele geçirmek isteyen Karasakal'ı durdurmak için orada iki tane Seraphim ve Coby var. Eğer orada Hancock'u öldürmeye kalksa aynı anda hem Coby'le hem Seraphim'lerle hem de Rayleigh ile mücadele etmek zorunda kalacak üstüne bir de hayatta olan Amazon Lily Korsanları da saldıracak. Teach için tam bir çıkmaz.

Orada onca kişiyi yense bile hasar almadan ve iki adamını kaybetmeden kurtulması pek mümkün değildi. Bu da Teach için bir zafer olmazdı. Üstelik Hancock'un meyvesini alabileceğin garantisi de yoktur.

Rayleigh güzel bir teklif sundu. Kimsenin hasar görmeyeceği ve herkesin elinin boş döneceği bir teklif. Hem denizciler kabul etti hem de Karasakal.

Karasakal tek meyveli haliyle Marinford'da onca amiralin ve Garp'ın önünde Beyazsakal'ın meyvesini yedi ve onca denizciyi meyve yeteneklerini gösterirken harcadı ne Garp, ne Sengoku, ne Akainu, ne Kuzan, ne Kizaru durduramadı. Yanlarından elini kolunu sallayarak uzaklaştı. Denizciler istihbarat almadan bir yere gitmezler. Tabi ki o adada şu anda Karasakal'ın olmadığı istihbaratına ulaşmışlardır ve ona göre saldırmışlardır.

Yanına aldığı üç beş denizciyle bir Yonkou adasına saldırmak akıl kârı değil. O adalar da yıllardır korsan imparatorları yerinde sapasağlam duruyor. Denizcilerin böyle bir gücü varsa şu ana kadar bütün korsan imparatorlarının inlerini basarlardı.

Garp'ı fazla şişiriyorsunuz. Bu kadar yaşlı olmasa bir 10 yaş daha genç olsa haklısın Garp'ın bir şeyler başarması beklenir ama bu kadar yaşlanmışken bir Korsan imparatorunun adasına böyle saldırmasının iki ihtimali var. Birincisi adada üyelerinin ve kaptanlarının olmadığı istihbaratını almışlardır. Diğer ihtimal de eceli gelen köpek arı kovanına işermiş. Yani Garp zaten bir ayağının çukurda olduğunu bildiği için kendi canını vererek yeni çağın denizci kahramanı olacak Coby'i kurtarmak istemiştir.

Son savaşta Luffy'nin yanında savaşmasını isterim Garp'ın ama bu gidişle burada ölecek.
 
Oda tam bir davar ya. Bir bölüm denizci odaklı bir bölüm oldu ve ne güzeldi. Koby'e madem böyle değer veriyorsun. Bu adam üzerinden çizecektin mini arclar. Rocky Port olayını kısa arc şeklinde işle mesela. Durmadan yan karakter gibi tayfanın arcına dahil olmasınlar.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık