Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1080: Efsanevi Kahraman

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Çok iyi

    Kullanılan: 279 75.8%
  • İyi

    Kullanılan: 56 15.2%
  • Orta

    Kullanılan: 20 5.4%
  • Kötü

    Kullanılan: 13 3.5%

  • Kullanılan toplam oy
    368
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Coby çöp gibi karşımıza ilk bölümde çıktı. Bu elemanın seride büyük bir yeri olacağı 1. bölümden belliydi. Acaba bu başı boş eleman kimlerden çıkacak...
Ben açıkcası böyle birşey çıkarsada sürpriz olacağını düşünmüyorum.
 
Oda başta böyle kadın denizciler çizseydi Amiral savunmamıza bile gerek kalmazdı, topluluk denizci fanı olurdu... :(
Hina, Tashigi, Gion gibi güzel denizcilerimizde var aslında ama pek göremiyoruz kendilerini.
Tsuru var lan Tsuru. O kadar buruşturmak yerine Rayleigh'in hanımına verdiği gençlik iksirinin bir damlasını layık göreydi, biraz da aktif tutaydı onu. Bu saydıkların tozunu toplardı Tsuru'nun.
Tsuru'dan sonra Hina gelir.
Ondan sonra da Domino. Bu üçü tek başına sırtlarlardı Marine'i.
 
Oda tam bir davar ya. Bir bölüm denizci odaklı bir bölüm oldu ve ne güzeldi. Koby'e madem böyle değer veriyorsun. Bu adam üzerinden çizecektin mini arclar. Rocky Port olayını kısa arc şeklinde işle mesela. Durmadan yan karakter gibi tayfanın arcına dahil olmasınlar.
Olay yine havada kalacak. :( Güzel olurdu gerçekten dediğin gibi yapsa.

Oha. Sırf sevildi diye Rosinante çakması mı yaptı bu Oda?
Hem de sword üyesi.
Ayrıca Tashigi mi o?

Bölüm okumaya değer sanki.
Rosinante'nin kayıp oğlu gibi duruyor. Bize hatırlatır durur aslını. :utaniyorum:
Evet. Tashigi, bölümün sword kısmını sevdim ben yaptıkları hareketleri. Güzel tanıtılmışlar. Tsuru'nun torununu da görmüş olursun hem oku Cora-san'ım.
 
Olay yine havada kalacak. :( Güzel olurdu gerçekten dediğin gibi yapsa.


Rosinante'nin kayıp oğlu gibi duruyor. Bize hatırlatır durur aslını. :utaniyorum:
Evet. Tashigi, bölümün sword kısmını sevdim ben yaptıkları hareketleri. Güzel tanıtılmışlar. Tsuru'nun torununu da görmüş olursun hem oku Cora-san'ım.
Klon falan değildir di mi? Tarihler tutuyor mu?
 
Birçok kişinin hayatını kurtardığı doğrudur ama "kahraman" ünvanını kutsal çöpleri koruduğu için almıştı diye hatırlıyorum. Yanlışsam düzeltin.
Orada sadece kutsallar yoktu, denizci erleri de vardı. Ayrıca bu Garp, Roger'ın nerede olduğunu duyduğu an yakalamak için yola çıkan bir tip. O adada Roger'ın yanında Xebec'de var. Şimdi bu adam orada dövüşmeyip bırakıp gitse "korkak ya bu kaçmış" derler, Xebecgillere dalıp yumruğu vura vura Rocks korsanlarını dağıtsa "köpeklik yapmış kutsalları savunmuş" derler. O adamın orada böyle güzel bir vs'yi bırakıp gitmesi veya denizci erlerini bırakıp gitmesi söz konusu bile olamaz.
 
hiç sorma ya.

yıllardır sen bu oluşuma dolaylı yoldan yardım edıyorsun.
O oluşumun içindesin dünya hükümeti denizcilere kalk dedimi denizciler kalkıyor,koru dedi mi koruyor,yok et dedi mi yok ediyor
ohara olayı var bu garp efendi hala denizci
Öyle ama birilerinin de masum sivilleri korsanlardan koruması lazım.
Luffy lere bakarak korsanlık böyle demek doğru değil.
Hepsi Arlong kafasında. Kutsal ejderler ne kadar pislik olsalarda korsanlar
gibi değiller. Garp bu adamlara hizmet için değil. Korsanlara karşı zayıf halkı korumak için denizci.
Yani tüm devletler için bile geçerli bir kanun var kazanan kahraman kaybeden haindir
 
Tsuru var lan Tsuru. O kadar buruşturmak yerine Rayleigh'in hanımına verdiği gençlik iksirinin bir damlasını layık göreydi, biraz da aktif tutaydı onu. Bu saydıkların tozunu toplardı Tsuru'nun.
Tsuru'dan sonra Hina gelir.
Ondan sonra da Domino. Bu üçü tek başına sırtlarlardı Marine'i.
Domino yerine Gion derdim gerçi ama güzel üçlü yine de.
 
Karasakal'ın durumunu yanlış değerlendiriyorsunuz. Daha önce bu durumu açıklamıştım.

Karasakal orada yanında Devon ve Vasco Shot ile geliyor ve ikisi de Hancock'un büyüsüne kapılıp taşlaşıyor. Hancock'u yakaladığı zaman Hancock "beni öldürsen bile adamlarını kurtaramazsın." Diye belirtmişti. Burada Karasakal'ın eli bir kez bağlandı.

Adada bir sürü denizci var ve Hancock'u ele geçirmek isteyen Karasakal'ı durdurmak için orada iki tane Seraphim ve Coby var. Eğer orada Hancock'u öldürmeye kalksa aynı anda hem Coby'le hem Seraphim'lerle hem de Rayleigh ile mücadele etmek zorunda kalacak üstüne bir de hayatta olan Amazon Lily Korsanları da saldıracak. Teach için tam bir çıkmaz.

Orada onca kişiyi yense bile hasar almadan ve iki adamını kaybetmeden kurtulması pek mümkün değildi. Bu da Teach için bir zafer olmazdı. Üstelik Hancock'un meyvesini alabileceğin garantisi de yoktur.

Rayleigh güzel bir teklif sundu. Kimsenin hasar görmeyeceği ve herkesin elinin boş döneceği bir teklif. Hem denizciler kabul etti hem de Karasakal.

Karasakal tek meyveli haliyle Marinford'da onca amiralin ve Garp'ın önünde Beyazsakal'ın meyvesini yedi ve onca denizciyi meyve yeteneklerini gösterirken harcadı ne Garp, ne Sengoku, ne Akainu, ne Kuzan, ne Kizaru durduramadı. Yanlarından elini kolunu sallayarak uzaklaştı. Denizciler istihbarat almadan bir yere gitmezler. Tabi ki o adada şu anda Karasakal'ın olmadığı istihbaratına ulaşmışlardır ve ona göre saldırmışlardır.

Yanına aldığı üç beş denizciyle bir Yonkou adasına saldırmak akıl kârı değil. O adalar da yıllardır korsan imparatorları yerinde sapasağlam duruyor. Denizcilerin böyle bir gücü varsa şu ana kadar bütün korsan imparatorlarının inlerini basarlardı.

Garp'ı fazla şişiriyorsunuz. Bu kadar yaşlı olmasa bir 10 yaş daha genç olsa haklısın Garp'ın bir şeyler başarması beklenir ama bu kadar yaşlanmışken bir Korsan imparatorunun adasına böyle saldırmasının iki ihtimali var. Birincisi adada üyelerinin ve kaptanlarının olmadığı istihbaratını almışlardır. Diğer ihtimal de eceli gelen köpek arı kovanına işermiş. Yani Garp zaten bir ayağının çukurda olduğunu bildiği için kendi canını vererek yeni çağın denizci kahramanı olacak Coby'i kurtarmak istemiştir.

Son savaşta Luffy'nin yanında savaşmasını isterim Garp'ın ama bu gidişle burada ölecek.
Kara Sakal'ın Amazon Lily macerası Oda'nın sıvamasından başka bir şey değil, bölümün sunumu bile alelade çok kötü. Oda Garp'ı gözden çıkardı ve yazdığı senaryo Coby'nin Amazon Lily'e göreve gitmesi ile başlıyor; olaylar şu an bulunduğumuz noktaya kadar geldi. Aokiji mevzusu da Gin v2'ye bağlayıp o işi de batıracak Oda; Aokiji ve Garp iş birliği yapsa Kara Sakal korsanlarını paketlemeleri çocuk oyuncağı ama Garp'ın düşüşüne Aokiji'nin ihaneti sebep olacak muhtemelen.

Küçümsenen kişi Garp; adamın bu bölümde saldığı hakinin çapına bir bak, Garp etrafını o kadar silahlanma hakisi ile kaplasa Kara Sakal bırak süslü meyveleri ile hasar vermeyi, çıplak gözle bile zor görür Garp'ı. Garp ve Shanks şu serideki en tehlikeli rakipleri Kara Sakal'ın. Bu bizim gördüğümüz bildiğimiz Kara Sakal için geçerli. Kara Sakal, Aokiji ihaneti olmadan Garp'ı yenecekse; bu Shanks'ın bahsettiği ''bu yara benim güçsüz veya dikkatsiz olmam ile alakalı değil.'' dediği o gizemli mevzu ile olacak. Mesela Zamanı durdurma meyvesi.

Kara Sakal'ın meyveyi alıp gitmesine fazla takılma; Oda'nın başarısız yazarlığı o. Marineford'da fazla mantık aramaya gerek yok.

Garp kendi içinde bir devlet, Deden toruna nesil bunlar kafasına eseni yaparlar; Yonko'ya dalmak falan su içmek gibi adamlar için, kimseden izin almalarına gerek yok.

Zaten bölümde ayarı veriyor Oda, Garp gidici; Coby bile şaşırmış Garp'ın onu kurtarmaya gelmesine, sözlerine.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık