Hayır, normal gelir.@Smoker türkcesi renkli mi gelir hocam.
Haterı çoktur kendini yalnız hissetmeBen bugün birşey anladım.Şu Coby’i bir ben sevmiyormuşum…
Coby e gelecekte amiral olur demek amiral rütbesine hakaret olur.Hamurunda yok.Garp sayesinde zaten göreceği en iyi seviyeye geldi.Bu çocuğun amiral olmama ihtimali yok, hikaye gereği mangaka çok özel bir şekilde parlatıyor. Sırf o sahnede noktayı koymuştu zaten potansiyeline dair.
Garp'tan eğitim alan birinin zaten amiral olması garip kaçmaz. Aslında daha güçlü çizilmeliydi ama pek göremedik kendisini. Son savaşta sağlam bir rol alır belki.Bu çocuğun amiral olmama ihtimali yok, hikaye gereği mangaka çok özel bir şekilde parlatıyor. Sırf o sahnede noktayı koymuştu zaten potansiyeline dair.
Belli bir yaşa kadar potansiyelini keşfedememesi çapsız olduğu anlamına gelmez. Herkes bizimkiler gibi doğuştan kafadan kırık değil.Coby'nin amiral olacak olması serinin en itici şeylerinden biri.Bu adamdan dövüşçü olmaz.İstediği kadar Garp'tan eğitim alsın kumaşı muhallebi çocuğu.Sahada değil arka planda beyin takımında falan olsaydı keşke.
Saldırının adından Garp'ın en güçlü saldırısı olduğunu anlıyoruz.Reyiz dağa taşa bunu yapıyor; Kara Sakal'ı bulsa ona kim bilir ne yapar...