Keşke kendisini en azından Balıkadam adası arcındaki Luffy seviyesinde kral hakiye hakim olmuş şekilde görseydik.Garp'tan eğitim alan birinin zaten amiral olması garip kaçmaz. Aslında daha güçlü çizilmeliydi ama pek göremedik kendisini. Son savaşta sağlam bir rol alır belki.
Amiral rütbesini yemişim sanırsın 18 yaşında yer gök yarıyordu hepsi. Gelişip zirvesini görünce olur hele bir de güzel meyve mi boru gibi olurCoby e gelecekte amiral olur demek amiral rütbesine hakaret olur.Hamurunda yok.Garp sayesinde zaten göreceği en iyi seviyeye geldi.
Olum ayıp lan klayvenin ayarı yok
Tadında çiziyor bence yani daha tam gücü de belli değil. İki yıl Garp'tan eğitim aldı diye çok uçuk bir güçte olması saçma olurdu. Bunun amiralliği zaman atlaması sonrasına kalır seri sonu.Garp'tan eğitim alan birinin zaten amiral olması garip kaçmaz. Aslında daha güçlü çizilmeliydi ama pek göremedik kendisini. Son savaşta sağlam bir rol alır belki.
Bir süt çocuğunun ne kadar potansiyeli olabilir ki ? Coby bildiğin süt çocuğuydu.Höyt desen kaçacak tip.Düşünsene gerçek hayatta böyle biri Mike Tyson'la teke tek atıcak seviyeye geliyor.Düşünemedin di mi ? O yüzden bu çocuğun bir amiral seviyesinde dövüş gücü olucak olması hoşuma gitmiyor.İnandırıcı gelmiyor.Belli bir yaşa kadar potansiyelini keşfedememesi çapsız olduğu anlamına gelmez. Herkes bizimkiler gibi doğuştan kafadan kırık değil.
Güçlü olmakla tinerci olmayı karıştırmışsın sen. İşinde gücünde efendi adamlar da kodumu oturtacak kadar güçlü olabilir. İlla Tatar Ramazan gibi takılmaya gerek yok.Bir süt çocuğunun ne kadar potansiyeli olabilir ki ? Coby bildiğin süt çocuğuydu.Höyt desen kaçacak tip.Düşünsene gerçek hayatta böyle biri Mike Tyson'la teke tek atıcak seviyeye geliyor.Düşünemedin di mi ? O yüzden bu çocuğun bir amiral seviyesinde dövüş gücü olucak olması hoşuma gitmiyor.İnandırıcı gelmiyor.
Çakır'ın cenazesi vol 2 yaparız dostum ama sen gene ağzını hayra aç yine de@Dattebayo..! Garp'ı gördüğümden beri mutluyum. Öldüğünde ne yapacağım taktik lazım.
Ölmeme gibi bir ihtimali yok. Serinin ilerleyebilmesi için kilit rol gibi düşünüyorum ben.Çakır'ın cenazesi vol 2 yaparız dostum ama sen gene ağzını hayra yine de
Ne hikmetse bizimkilerle karşılaşan serçeler bile kartal oluyor. Hayalin güçlü olmak olur anlarız. Sen ne alakasın olum sümüklü Coby ?Coby'nin amiral olacak olması serinin en itici şeylerinden biri.Bu adamdan dövüşçü olmaz.İstediği kadar Garp'tan eğitim alsın kumaşı muhallebi çocuğu.Sahada değil arka planda beyin takımında falan olsaydı keşke.
Seri başlarında öyleydi ama Marineford'da hem Luffy hem Akainu'nun karşısına çıktı bir şey yapamasa bile. Dediğin kadar korkak bir karakter olsa denizci olmaya yeltenmez zaten.Bir süt çocuğunun ne kadar potansiyeli olabilir ki ? Coby bildiğin süt çocuğuydu.Höyt desen kaçacak tip.Düşünsene gerçek hayatta böyle biri Mike Tyson'la teke tek atıcak seviyeye geliyor.Düşünemedin di mi ? O yüzden bu çocuğun bir amiral seviyesinde dövüş gücü olucak olması hoşuma gitmiyor.İnandırıcı gelmiyor.