Koby'nin mütevaziliğini seviyorum ben açıkçası. Daha da gelişir umarım karakter.
18 yaşındaymış şu an. Garp onun yaşında 10 ton basıyordur. Hiç ısınamadım bu çocuğa.
Koby'nin mütevaziliğini seviyorum ben açıkçası. Daha da gelişir umarım karakter.
Reddi sinsi tabi göze çarpmayıp unutturuyor kendini. MW de hâlâ patlamışsın diyenlere laf yetiştirme derdine düşüp mayına basmaya devam ediyor. Ben bu kadar ihanetin döndüğü başka bir yoldaşlık daha ne gördüm ne duydum.Herkes MW'ye yüklenmiş @RedTeroR unutulmasın... :S
Geleceği de temiz olur inşallah.Çok temiz kalpli çocuk.
O yanı da güzel evet. Özel soydan gelen bir gücü falan yok tamamen çalışma.Düz maraba köylü o yanı güzel, gerçi bunun da atası bilmem ne dükü falan çıkar sonradan.
Çöp > GarpHele bak 30 yıllık garp fanına bak ne oldiii
@Raiden ve @Dattebayo..! kızacak şimdi, ırk üstünlüğüne inanıyor onlar.Geleceği de temiz olur inşallah.
O yanı da güzel evet. Özel soydan gelen bir gücü falan yok tamamen çalışma.
Garp olacak hali yok dostum ondan bir tane var zaten. Temizinden amiral etsin zirvesini görünce, yeter. Biraz daha öz güven kasması lazım yoksa sağlam gelişiyor18 yaşındaymış şu an. Garp onun yaşında 10 ton basıyordur. Hiç ısınamadım bu çocuğa.
Birçok kişinin hayatını kurtardığı doğrudur ama "kahraman" ünvanını kutsal çöpleri koruduğu için almıştı diye hatırlıyorum. Yanlışsam düzeltin.Denizcilik yaparak kim bilir kaç hayat kurtardı adam. Boşuna kahraman denilmiyor. WB gibi kara para aklamaya benzemez.
Garp ayrı bir seviye ama her karakterin öyle olmasını bekleyemeyiz. Bence Koby gibi karakterlerde lazım seriye, farklı bir tat katıyor. Beklenti büyük olduğu için laf söyleniyor iyi çocuk yoksa.18 yaşındaymış şu an. Garp onun yaşında 10 ton basıyordur. Hiç ısınamadım bu çocuğa.
Pinzoro jr. fanları düşünsün@Raiden ve @Dattebayo..! kızacak şimdi, ırk üstünlüğüne inanıyor onlar.