Bir kutsala köpeklik yaptığı herhangi bir sahne gördün mü? Denizciler içerisindeki en düzgün insanlardan biri.50 yıldır denizciler için çalışan tip kutsalların köpeği değilmiş hahlşaksdşlaksdşlasd
Yav he he.
Bir kutsala köpeklik yaptığı herhangi bir sahne gördün mü? Denizciler içerisindeki en düzgün insanlardan biri.50 yıldır denizciler için çalışan tip kutsalların köpeği değilmiş hahlşaksdşlaksdşlasd
Yav he he.
Bi Saul etmez bence.Bir kutsala köpeklik yaptığı herhangi bir sahne gördün mü? Denizciler içerisindeki en düzgün insanlardan biri.
Kılıç ekibi ne yaptı yahu? Okumadım bir şey diyin.
30 yıl denizcilik yapmış daha ne sahnesi xDBir kutsala köpeklik yaptığı herhangi bir sahne gördün mü? Denizciler içerisindeki en düzgün insanlardan biri.
Düz maraba köylü o yanı güzel, gerçi bunun da atası bilmem ne dükü falan çıkar sonradan.Koby'nin mütevaziliğini seviyorum ben açıkçası. Daha da gelişir umarım karakter.
Çok temiz kalpli çocuk.Koby'nin mütevaziliğini seviyorum ben açıkçası. Daha da gelişir umarım karakter.
Hele bak 30 yıllık garp fanına bak ne oldiii50 yıldır denizciler için çalışan tip kutsalların köpeği değilmiş hahlşaksdşlaksdşlasd
Yav he he.
Denizcilik yaparak kim bilir kaç hayat kurtardı adam. Boşuna kahraman denilmiyor. WB gibi kara para aklamaya benzemez.30 yıl denizcilik yapmış daha ne sahnesi xD