Cora-san'ın evladı olsa o kadar benzer. Fark yok gerçekten de. Favorim belledim Grus'uprince grus bana feci derecede corazon havası verdi nedense.
Bir yanımız korsan amma bir yanımızda denizci. Unutmadık. <3
Cora-san'ın evladı olsa o kadar benzer. Fark yok gerçekten de. Favorim belledim Grus'uprince grus bana feci derecede corazon havası verdi nedense.
Onu BB geldiğinde yaptırır mangaka bunlar karşısında pek işlemez o senaryo.Garp yenilmez demeyin, burada bir handikap yiyip adice yenilebilir. WB de MF'de ciddi dövüşe başlamadan önce bir çok handikap yemişti.
Bu çöplere yenilmemeli.Garp yenilmez demeyin, burada bir handikap yiyip adice yenilebilir. WB de MF'de ciddi dövüşe başlamadan önce bir çok handikap yemişti.
Zaten BB için dedim. Bunların çapı handikaplı Garp'ı da indirmeye yetmeyeceği gibi Garp'ı indirmeleri de hikayeye bir şey katmaz. Luffy-BB gerilimini arttırmak için Garp harcanabilir.Onu BB geldiğinde yaptırır mangaka bunlar karşısında pek işlemez o senaryo.
Ben de onu anlatmaya çalışıyorum.Garp şurada ölse Raftel öncesi Luffy vs Karasakal olay örgüsü on numara bağlanır.
Hadi Oda, yap şovunu.
Pica adanın kaya olarak çekirdeğiyse bu yetenek adayı meyvenin kabuğuyla birlikte kullanmanı sağlıyor işte tamamı şeklinde.Adadaki demiri de kullanır plastiği de herşeyi.Yalnız Pica benzerliği dışında karasakalın amacı da dressrosa krallığı gibi krallık kurup kral olmakmış.Adam Doflamingo olmak istiyormuş meğerse. Ulan Doffy yerinde olmak isteyen ne kadar çok adam vardı… @II. Invictus Croco atanamamış Dof demiştin ama Teach de girmiş kpssye atanmak için iyi de puan almış ama Garp eledi mülakatlardaYa bu Pizarro Pica'yı anımsatmıyor mu size de ? Pica'nın çakması lan. Ya da ben meyvesinden bir cacık anlamadım bu adamın :/