Benden olsa olsa Mihawk fanı olur. Garp fanı çıkmaz benden
Garp'a Ace'i korumaması hususunda acımasız bir eleştiri var, sadece bunu anlamsız görüyorum.
Yıllar önce, Garp'ın Ace korumamasını, denizciler içerisindeki bilinmeyen misyonuna bağlardım. Zamanla kılıç timinin varlığını öğrendik, bu birliği ilk öğrendiğimizde Kılıç birliğinin marine içerisinde gizli bir örgüt ve bir şekilde hükumete karşı faliyetler yürütttüğünü savundum, çünkü hiç bir şekilde Garp'a denizciliği konduramıyordum, orada bildmediğimiz başka bir misyonu olmalıydı. Geldiğimiz noktada kılıç birliğinin, gizli, hükumete karşı bir oluşum olmadığını ancak bu adamların sadece kağıt üzerinde denizci olduğunu öğreniyoruz. Haliyle Garp'ın Ace'i korumamasının Marine içerisindeki konumuyla bir alakası olmadığını öğrenmiş olduk. Ancak aynı zamanda, Garp'ın kendi korumasındaki birini korumak için hiç bir şekilde teredddüt etmeden imparator adası bastığını da gördük.
Düğüm burada çözülüyor işte, Ace Garp'ın korumasında değildi, Wb'nin korumasındaydı. Ace'i korumak Beyazsakal'ın göreviydi, Garp neden Wb'nin sorumluluğunu yerine getirsin? Kaldı ki savaşa hiç bir şekilde müdahil olmayarak yapabileceği max yardımı yaptığını da görüyoruz.
Hala Garp gömmek bana yersiz geliyor. Tamam, bir şekilde Ace kurtarabilirdi ancak kendisi ölüme giden bir adama kim ne yapabilir?