Sen merak etme Garp direk uykuya yatırır WB'yi. Çok uzun bir uyku olur.Şu cevaptan kaçınmak için “uykusunda” yazdıktan sonra “uykulu haliyle” diye editledim yine de kaçamadık.
Sen merak etme Garp direk uykuya yatırır WB'yi. Çok uzun bir uyku olur.Şu cevaptan kaçınmak için “uykusunda” yazdıktan sonra “uykulu haliyle” diye editledim yine de kaçamadık.
Üstüne varma ona Prime Garp vs Prime Weard anketi attım 200k’lık. İptal oldu.Sen merak etme Garp direk uykuya yatırır WB'yi. Çok uzun bir uyku olur.
Görmedim ama sonucu merak etmiyorum. Garp almıştır kesin.Üstüne varma ona Prime Garp vs Prime Weard anketi attım 200k’lık. İptal oldu.
%30 WB, %70 Garp. Aynı kanalda King Kid’i alıyor ama ben kabul ettim @Whitebear D etmiyor.Görmedim ama sonucu merak etmiyorum. Garp almıştır kesin.
140 bin kişi Garp demişse , @RedTeroR @Whitebear D artık bu işleri bıraksınlar.%30 WB, %70 Garp. Aynı kanalda King Kid’i alıyor ama ben kabul ettim @Whitebear D etmiyor.
Sana çok ters geri dönüşü olur bunun.140 bin kişi Garp demişse , @RedTeroR @Whitebear D artık bu işleri bıraksınlar.
Oyu artmış WB'nin, @Whitebear D bot hesaplardan yüklendi galiba140 bin kişi Garp demişse , @RedTeroR @Whitebear D artık bu işleri bıraksınlar.
Hallederiz rahat ol.Sana çok ters geri dönüşü olur bunun.
WB öne geçerse MW anketi kabul eder.
MW normalde kabul etmeli. O bu tarz şeyleri sürekli atan biriydi. Ama işine gelmemiş demek ki. Hiç bahsini bile atmamış. MW'nin herkesten önce haberi olmuştur bundan. @Millennium WizardWB öne geçerse MW anketi kabul eder.