adamın refkleksi. marco'da babasının oğlu değil yaSöylediğin mantıklı, dövüşseymiş dövüş daha erken bitermiş.
Fakat Marco'yu durdurmak için harekete geçmesini nereye koyalım.
adamın refkleksi. marco'da babasının oğlu değil yaSöylediğin mantıklı, dövüşseymiş dövüş daha erken bitermiş.
Fakat Marco'yu durdurmak için harekete geçmesini nereye koyalım.
Kizaru ve Akainu gibi adamlar Marcoya adam akıllı hasar verememişken Sengoku da veremez.Kılıçlar tokuşuyor dedin öyle bir sahne yok.
@Büyük Devrimci Dragon Marco kim abi Sengoku karşısında.
Garp normal yumruk attı, Sengoku daha güçlü bir atak yapardı yine kurtaramazdı Ace’i yani. Sengoku’nun kral hakiyle vurma şansı var bir de.Kizaru ve Akainu gibi adamlar Marcoya adam akıllı hasar verememişken Sengoku da veremez.
Garp hakili yumruk attı orda büyük ihtimalle. Ayrıca yumruğu atan garp. Sengoku ile garp denk değillerGarp normal yumruk attı, Sengoku daha güçlü bir atak yapardı yine kurtaramazdı Ace’i yani. Sengoku’nun kral hakiyle vurma şansı var bir de.
Çöp Piece'den daha iyi bir seriuydurmuşlar bir tane seri bunların seride dünyanın en güçlü adamı Garp , KK Kid , antik silah Killer dünyanın en güçlü kılıç ustası Fujitora.
Evet sana katılıyorum ben kendimi tam ifade edemedim. Evren içerisindeki algı böyle. Mesela Law ile Luffy ittafakın daha ilk günlerinde konuşurken Law şuna benzer bir şeyler söylüyordu Kaido'ya itafen; "Beyazsakal ile bölge savaşına girmiş adamlardan bahsediyoruz yonkouları küçümseme" gibi laf ediyor.Öyle bir şey yok, WB'nin avantajı zirve halini Roger'ın döneminde geçirmesi ve Roger'la yenişememesi, Kaido bunlardan bir sonraki jenerasyon. O yüzden daha zayıf gibi algılanıyor. Mangakadaki anlatıma göre Kaido > All çok açık, hiçkimsenin ne tanıtımı ne feati Kaido'nun yanına yaklaşamaz
Aynen rüyasında döver.Uykulu haliyle Garp’ı da döver merak etme.
Şu cevaptan kaçınmak için “uykusunda” yazdıktan sonra “uykulu haliyle” diye editledim yine de kaçamadık.Aynen rüyasında döver.
Garp bence ilk olaydan çok etkilendi ve pişmanlıkları var gibi hissediyorum. Bundan ötürü hem kendi yetiştirip özel ilgilenip üvey evlat gibi büyüttüğü Coby'i hem de kendi biriminden olduğu için ayrıca denizci olduğu için ve bu adamında bir kahraman ünvanı olduğundan mütevellit kurtarmaya gitti. Bunun 1. unsuru Ace zamanında duyduğu pişmanlıktır bence... Tekrarı yaşansın istemiyor.Canımi sıkan nokta ace icin kılinı kıpırdatmayan garp coby için imparatora savaş açıyor ... Görev sevdiklerinden üstündür derken coby nasıl bir gorev olabilir ki garp için. serinin En iyi bölümlerinden biri belki bizler icin heyecan verici ama ne yazık ki tüm seriye bakınca garp'ın tutarsızlığı yüzünden ölen ace var karşımızda . Can sıkıcı cidden...